IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9596979899 959>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 10:36
a ova
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
WORHOLL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 596
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 10:37
.....ВО ОНОЈ СО ВОШКИТЕ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 10:40

Originally posted by WORHOLL WORHOLL напиша:

.....ÂÎ ÎÍΣ ÑÎ ÂÎØÊÈÒÅ...

e kazi de kakov e toj son?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 10:43
..АБЕ СОН КО СОН..ИМАШ ВО6КИ..ПА ПИЕЕЈЌИ КАФЕ ДРУГИОТ ДЕН ГО КАЗУВАШ.И ТИ ВЕЛАТ ТОА СЕ ПАРИ...СЕ ЛАЖИШ ПОДДАВАШ ЛИВЧЕ ЛОТО..И УТКА.....А ЗА ТОА СО ПАЛМИТЕ...ПРАШАЈ ЈА ВАЛ
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 10:51
Originally posted by WORHOLL WORHOLL напиша:

..АБЕ СОН КО СОН..ИМАШ ВО6КИ..ПА ПИЕЕЈЌИ КАФЕ ДРУГИОТ ДЕН ГО КАЗУВАШ.И ТИ ВЕЛАТ ТОА СЕ ПАРИ...СЕ ЛАЖИШ ПОДДАВАШ ЛИВЧЕ ЛОТО..И УТКА.....А ЗА ТОА СО ПАЛМИТЕ...ПРАШАЈ ЈА ВАЛ

Од каде вошките пари прв пат слушам... јас знам бриги дека се...јаден ти џабе си фрлил пари
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:10
da ja prasam vale, ama ja kidna, pa sea, aj posle ili utre
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:11
Kokolo, macenceto e mnogu, mnogu slatko
Sekogas so Vas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:11
...ЌЕ СИ ЗНАМ ЗА ДРУГПАТ..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:15
 a ova e veke stil
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:27

Денес, онака поспано, ми се спиееееееее.......

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:28
Denov i ne e nesto  ama sami ke si go napravime ,neli, jas sloboden i od doma...........
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:29
deneska vrni i nekako mi se prispa neznam zosto izgleda os dozdo e sto vrni
mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:46
....абе и ја само се проѕевам....ај сега кафе че пијам...че ме расони си велам...
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 11:50

WORHOLL,   NE MOZE KAFE BEZ GIGARA, NE ZABORAVAJ

Sekogas so Vas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9596979899 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.