|
Мажите сакаат да доминираат |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | ||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Февруари.2006 во 00:16 |
|
Сите ли, сите ли мажи сакаат да доминираат?
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер ти е темата, сигурно размислуваш за нашава средина.Не сите ,би одговорил......се менуваат времињата , свеста веке е на повисоко ниво ,голем број мажи веке го надминале тоа барем во круговите во кои јас се движам , конечно , над кого ке доминираш ,над некого кого го сакаш ?! апсурдно е нели.......секако дека во ОГРОМЕН број случаи се уште е така..........треба време ,треба вие да се борите сеуште за своето место во односот со партнерот , во бракот.......секаде.........си доага на свое место полека............и..........не дозволувајте вие самите таков однос
|
||
Beauty
Нов член Регистриран: 22.Декември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i od mene bravo za razmisluvanjeto..inace veruvame deka uste postojat zakoraveni maski sto seuste mislat deka ziveat vo nekogasnoto vremea ne gledaat deka svetot evolvira |
||
Nesto sto vo edno vreme e vistina,vo drugo vreme e zabluda...
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi za kakva dominacija se zboruva.......
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш иако мажите сакаат да се прават доминантни сепак уживаат да бидат потчинети од својата партнерка
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kako ke si naceka de
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo krvta na mazite ni e da bideme dominantni , vo prirodata , e sega ima i drug tip koj ne sakaat , ne znam dali da gi kvalifikuvam vo mazi
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ок, ај да земеме дека тоа ви е детерминирано во природата... ама, фер ли е мажите да сакаат ем паметни и интелигентни жени, ем такви што ќе се покорат пред нивното мислење и доминација.....? |
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
seuste e samo fantazija e deka moze da se uspee vo zaednica so ucestvo 50-50 ,bez dominacija. a ustvari za kakva dominacija se raboti? ima razlicna na razlicni mesta, blue sky aj pokonkretno ako moze |
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ZENITE SAKAT MAZITE DA DOMINIRAAT |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај грото од мажи бараат жената да е како во 15 век потчинета да не смее да си каже нешто чак и ако е тоа помудро решение не може да се прифати зашто ја свакаат како женска доминација...Бараат паметни жени а воедно и им се плашат зашто знаат дека ќе бидат рамноправни на нив
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nate, mene mi e strav od neuk covek, a od intelegenten moze samo da se nauci poveke |
||
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EDEN DEN TAA KJE SE UMORI VO VRSKATA DA DOMINIRA PA KJE KOLNE DEN KOGA DOZVOLI TAA DA E GLAVNA
ISPRAVKA PAMETNITE ZENITE SAKAT MAZITE DA DOMINIRAAT Изменето од mikus |
||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |