|
Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 58> |
Автор | |
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDEN SOVET CUVAJ SE, EDEN MOLBA NE MENUVAJ SE,EDEN ZELBA NE ZABORAVAJ ME,EDEN LAZ NE TE SAKAM I EDNA VISTINA MI NEDOSTASUVAS KISSSS
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da veruvam deka sum vljubena vo nekoj sto ne go poznavam i koj ne bil vo moite planovi...Site meseci sto gi minav vo samosovladuvanje,vo otfrlanje na ljubovta,imaa sosema sprotiven efekt:jas i se prepustiv na prvata licnost sto mi ukaza malku poinakvo vnimanie od drugite....I mozebi vekje go gubam,ne se kaam,oti zivotot go zbogativ so eden den srekja....A eden den srekja e recisi cudo ...
|
|
eli_n
Група Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sretnav bas koga ne morase.Te sasakav bas koga ne trebase.Veruvav vo ljubovta a taa da ne ti postoela,sega prosti mi za zborovite koi ne trebase da gi kazam i solzite koi nesakajci gi vide,bev hrabra i silna me skrsi!Sonceto so zracite gi gree site,te gree i tebe ama mene veke ne
|
|
Dirty cruel bitch
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posakuvam
Gi zatvaram o4ite te gledam tebe. Gi otvoram ocite a ti pak si pred mene. Se obiduvam da sonuvam so zatvoreni o4i no vo site sonovi te naogam tebe. Po4nav da sonuvam so otvoreni o4i i te zagubiv tebe. Se trudev da te vidam vo idninata moja no minatoto vo idnina ne moze da se stori. odamna ja napisav pesnava ...bese posvetena na eden bivsi ali sega svakam deka ne vredi |
|
Dirty cruel bitch
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете уште една од мене се надевам дека ке ви се допадне????
Sonuvav Sonuvav son a vo sonot,sonuvav kako lebdam na kriljata na galebot bel. Do galebot bel ogledalo sveti no vo ogledaloto likot moj NE E.... Stoi li4nost so sjaj vo o4ite,so zelbi za se samo za mene NE... Stoi li4nost so sjaj vo o4ite , so nadez za ljubov no ne kon MENE.. Ja znaev taa li4nost vo minatoto, no sjajot vo o4ite NE..... Ne go znaev bidejki go nemase,koga gledashe vo MENE..... No sega postoi bidejki toj sjaj ne me gleda mene tuku likot na galebot pozadi mene...... Likot na galebot tret ne e za mene tuku za TEBE. A gledam deka galebot vtor koj e moj ne treba vo sredina da stoi.Koga svativ se razbudiv od sonot vo koj sonuvav i te zdogledav tebe vo pregratka na nekoj drug lik..... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oblaci ....koga ne si ovde ....oblaci
se prasuvam ..... da zavrne i da se stemni....... ili sonceto da gi gurne oblacite...... da se izbistri neboto....... se uste se prasuvam...... |
|
eli_n
Група Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam vo telefonot i cekam da mi se javis so tvojot sladok glas.Koga site ke si otidat gi zatvaram ocite i se kraj mene e prazno.Vecerva sedam zamisleno i ja cekam tvojata poraka:Ti prostuvam srcence!Tazna sum a samata sum kriva kolku samo te sakam,kolku samo te posakuvam ,kako ke bidam bez tebe.Zosto, zosto,gi kazav tie navredlivi zborovi,docna e za se, kraj na se!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me zacesa rakata...
me zacesa...uvoto... mislam na tebe turbo... celo telo mi e naezeno... te sakam.... v srce navezeno.... se prasuvam ??? dali e toa ljubov...... ili sum samo alergicna na tebe... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си и' на тревата што ја газеа,
за нивните стапки ја посеа пролетта. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блазе си и на BonAquaта
што им ги бакнуваше усните |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:39 |
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:39 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е најубавата хемија,која се учи чувствувајќи.
Убавите работи следуваат едно по друго.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го правам поради тебе, него поради себе самата.
не бранам тебе, него себе. не барам човек, него секjаване. и тоа го правам за да си наплатим тоа што сум должна. си бев должна. едно секjаване. Изменето од pagane - 12.Мај.2009 во 18:39 |
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |