IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали си зборувате со самите себе и за што
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали си зборувате со самите себе и за што

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 22:42
jas sekogas si zboruvam
cesto imam pricina za toa
retko se slusam
a voosto ne se razbiram
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 01:00
.... Samo koga ke se pogledanam vo ogledalo ...ke se stipnam za obraz ... i ke si kazam "Uhhhhhhh suva lepoto " ...... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 22:48
koga si pisuvam nesto si go zboruvam se zanesam,toa e a mi se slucuva mnogu da posle nekoja sala se smejam samata so sebe
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 22:52
Samata so sebe nikogas ne zboruvam oti i" sum ljuta......
sekogas glasno me kara i me opomenuva na greskite .......

pa zatoa ne i" zboruvam na sebe .....
doduse sve e vo pravo.........
ama ne mora bas taka odma direktno da kritikuva....

Изменето од bijonse1 - 16.Април.2009 во 23:00
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 23:22
A so kogo drug da zboruvam?
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 12:32

Дијалози во мојата глава се вртат постојано а понекогаш сум во монолог со самата себе и може да ми се случи да променам израз на лице како поседица на нечујниот муабет што го вртам низ главаплазење

Интересно ми е да разговарам со себеси, многу често си мислам-леле колку сум си забавна црвенеењесмеење
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,906 секунди.