|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е од гл.т. на свекрвите сегашни и за во иднината... а што е со невестите? А што ако е навредена незината маjка? |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mamamd многу идеалистички е ова. Дипломатијата не пали секогаш, работите не се црно-бели туку со многу нијанси на сиво помеѓу. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој зборува од свое искуство. Н епризнавам црно=бело, ни сиво. јас сум з апортокалова, розова, пастел сина |
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site svekrvi nekogas bile snai ....da dade Gospod i site snai da stanat svekrvi......
p.s. ne e kletva.. |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas mislam taka, deka treba da mislime i na toa shto nas ne ceka koga nie ke staneme svekrvi. A velat starite "sto ke si posees toa ke ti nikne". E sega toa ne znaci deka treba da bideme ovci pa sekoj da ne strizi, tuku sepak da ima nekoe razbiranje i na nivnoto mislenje, pa malku cile-mile i taka nekako da se pominat denovite.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сакаме, се почитуваме и се гледаме често... на Скајп
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Двете сме одлични глумици. Ни фалат уште штиците што живот значат за театарот да биде комплетен
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"pozoriste u kuchi"...pa i po dobro taka nego karanje...
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svekrvi ko svekrvi...nikoj ne gi saka
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takva svekrva i jas sakam - samo na skajp, voopshto da ne ja gledam vo zivo
So podaleku od mene tolku poveke ke ja sakam...
svekrvi... rechisi site se isti... sto podaleku ttoa podobro!
|
||
Прилепчанка
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зар и ти сине Бруте |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojata idna ako se skaram so coekot ke baram da me adoptira , renoviravme doma pomagase mi zieshe zavesi , prekrivach . Sekogas ostava na nas da se javime ako sakame da se druzime , nikogas ne se mesha , nikogas nema nekoj podmukli komentari a kutriot toj treba nas balkansko druzenje i mentalitet da go trpi
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu e vazno kako mazot ke se postavi vo odnosot megu zenata i majkata...ako odi muabetot vo red ako ne se moze da bide cista k*ruazija...a mazot, sinot e toj koj treba da amortizira..ako ne e sposoben za takvo nesto poarno da si sedi kaj mamicka ..
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
браво бе Рушче
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |