![]() |
|
Кого најмногу сакате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altruistot gi saka site..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Зошто бе луѓе слабо ми ја разбравте темава?????
Знам дека сите ги сакате ама....темава е друга...... Кога би морало да одберете кого најмногу сакте од сите оние кои многу ги сакте (само еден)....КОГО би го одбрале? |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
koga moram da izberam... mozebi brat mi
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Moeto macence si go sakam najmnogu na celiot svet
![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
a Jas si ja sakam mojata macolka i non stop si ja galam sakam da legne do mene i da si prede.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Polzavce na mene se odnesuva tvojot nervozen post?
![]() Ja razbrav ubavo,ama ne bi mozela da dvojam
Pozz do tebe
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
moite mali princezicki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Не бе Вале...каков нервозен пост...а уште помалку се однесуваше на тебе....
Знаев дека вакви одговори ќе се даваат. Сите набројавте најмалку 2 личности..... Финтата беше да се увиди колку е тешко да одлучиме од сите што ги сакаме кого најмногу.....Кога би МОРАЛО да се одбере колку тешко би ни било и дали би можеле да одбереме....Повторувам КОГА БИ МОРАЛО... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
polzavce jas nemozam da gi podelam src
![]() ![]() |
|
![]() |
|
во ред е........
![]() |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mojata malecka blue
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Cicko Frojd.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
внук ми
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |