IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Таратур муабети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Таратур муабети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 446447448449450 681>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:53
Originally posted by traktorce traktorce напиша:

zatoa se tolku ubavi i slatki ko ti црвенеење

pa citaj so si pisal..... KO TI VELIS....
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:53
LeleOmar bravo za tebe ..nego kaj mi spomna sega toa ne ke mozam da zaspijamгазење%20од%20смеењеstvarno obozavam pecurki....
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
Кон врв
traktorce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Brm Brmm

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 699
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај traktorce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:53
Originally posted by Didi Didi напиша:

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеbrm brmmmmmm

e bas si srcka љубовголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Подобро еден ден Волк, него цел живот Овца !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:54

LeleOmar bravo za tebe ..nego kaj mi spomna sega toa ne ke mozam da zaspijamгазење%20од%20смеењеstvarno obozavam pecurki....

koga sakas gotvam specijalno za tebe....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:55
i mene pecurkite mi se vo jadenje... pred nekoj den praev musaka so soja imase i pecurki i kaskaval.. mnooogu bese uba...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Brm Brmm

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај traktorce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:55
Originally posted by Omar Omar напиша:

zatoa se tolku ubavi i slatki ko ti црвенеење

pa citaj so si pisal..... KO TI VELIS....

Pa normalno mi kaza didic deka taa go napravila blagoto i samo se nadovrzav vo muabetot  ne znam ti zaso se najde povikan плазењеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Brm Brmm

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај traktorce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:58
au mi se prijade od tolku muabet... ja zaminav da podkasnam nesto, koj e za ajde, ako ne se citame utre... leka nok na site.... pozz големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:58

i mene pecurkite mi se vo jadenje... pred nekoj den praev musaka so soja imase i pecurki i kaskaval.. mnooogu bese uba...
e sega stvarno do utre oko nema da zatvoram samo pecurki ke sonuvam.....ok bas sakam nesto da mi zgotvisсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:58
pa ke stajs ... (tri tocki) ko ke dopolnuvas recenica ts. ko ke se nadovrzuvas....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:59

e sega stvarno do utre oko nema da zatvoram samo pecurki ke sonuvam.....ok bas sakam nesto da mi zgotvisсреќа

anytime
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 23:59

au mi se prijade od tolku muabet... ja zaminav da podkasnam nesto, koj e za ajde, ako ne se citame utre... leka nok na site.... pozz големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Pozdrav brm brm i slatko sonceголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 00:02

Omar a kade nauci ti da gotvis?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 00:06
Studentskiot zivot me nauci... a i mama mi pokaza tro... obozavam da experimentiram... pa sea za sega nisto ne sum utnal....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 00:06
Ajt i od mene Dobra vi nokголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 446447448449450 681>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.