|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Автор | ||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ja slucajno zalutav ovde na ovaa tema a sudbinata ne ja znam.
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo toa e ubavinata nikoj da ne si ja znae |
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I dali postoi sudbina?
|
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZBIROT na slucajnite i namernite slucki e SUDBINA
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a moze li tie so tvrdat deka se e slucajnost da objasnat zosto mislat taka....i da go potvrdat toa??????
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sudbina ke da e a? Slucajnostite tesko se objasnuvaat a treba da se objasnat Sudbinata uste potesko se objasnuva,ama ne mora da se objasni,kazvis samo SUDBINA i tolku |
||
смеењето го продолжува животот
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ok....spored mene slucajnosti ne postojat....ama toa ne znaci deka site treba taka da mislat....samo so jas go objasniv mojot stav, a tie sto veruvaat deka se e slucajnost neka kazat nesto poso stvarno me interesira ZOSTO veruvaat deka se e slucajnost.....
|
||
|
||
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka se najdit nekoj da ni objasnit i da ni go pobiet mislenjeto za sudbinata |
||
смеењето го продолжува животот
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
karakter - sudbina , ama sepak ponekogas velime , kako me zatera maler , e toa ti e nadvoresno sranje a kakvi ke bidat posledicite zavisi od tebe , znaci ... |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gresis tuka....vo prvata tocka...sekako deka nisto ne se slucuva slucajno....ali....mehanizmite ne se daleku od nasata svest i spoznanie...mehanizmite nie gi sozdavame...ti velis deka postojat visi sili koi ni go diktiraat zivotot...ja velam deka silite sme nie i nikoj drug osven nie nemoze da ni go vodi zivotot...nie odlucuvame...nadareni sme so nesto sto se vika IZBOR...znaci mozeme da izbereme dali ke go napravime nestoto ili ne...i so toa odlucuvame za nasiot ponatamosen zivot...a za vtorata tocka KARMA=IZBOR...isto ti e... |
||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
yes za toa deka sami si go kroime patot vo zivotot se slozuvam.......mozebi postoi sudbina.....no sepak nikoj ne moze da tvrdi deka ne mozes da go smenis tekot na rabotite.....vo sekoj moment mozes da prodolzis po svojot pat.....pa sepak nekoj toa moze da go svati kako sudbina.....rabotite sepak se slucuvaaat ZATOA......sekogas pravis raboti koi go menuvaat svetot.....duri i so samoto disenje....znaci! se e pricinski.....slucajnosti ne postojat.......a sudbinata.....sekoj ja svakja razlicno.....za nekogo postoi, za nekogo ne postoi....a za site sto psotoi .... psottoi razlicno..... |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene totalno bi mi se smenila sudbinata,koga bi mi padnale na glava milion $. Ama toa mozam samo da go sonuvam,pa ni toa!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sudbina = zbir na sluchajnosti i namernosti
ako namernostite se vo pogolem broj imame takanarecena namerna sudbina ako ne togas e slucajna sudbina i vo edniot i vo drugiot slucaj subbinata moze da bide naj naj naj ili kuchka |
||
Внеси реплика | страница <1234 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |