|
Goldi и Sunny |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 96> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мило заминав јас да к’снам нешо, се читкаме попосле
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha tuka za jadenje davale... sakam i jas
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ima i za tebe samo posluzise
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se jade takvoo
|
|
|
|
ManushkA
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Darling jas i ti si se namestivme na ruchek ovde
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
darlingi imas metla ??? hahaaaaa kako ne ima i za tebe a ti manuska najadi se da ne sakas nesto drugo pracaj ..........
|
|
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega rucav
ama koga ja vidov slikava ligite mi potekoa |
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas od gledanje ke se zdebelam
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bounty_hunter so ova hrana ne se debeleee
|
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahha znam, ama do sega jadev...i ako pogledam uste malku ke odam pak da jadam...i posle tesko ke mi e
|
|
DarlinG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jadi so ke jades ama pa glej simni go toa
|
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sto da simnam 65kg imam....heheh uste 10 mi falat
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaaa pa jadi togas ajde zimajhahaaaaaa najadi se
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |