IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 214>
Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 11:37
Originally posted by Vallerija Vallerija напиша:

Brmm...jas sum na Forum od samiot pocetok pred godina i poveke..obicno se sexot ..t.e temite povrzani za sex..go pocnuvavme sekoe UTRO!!
Епа ок, ти си кажувала за општо темата СЕКС... јас мислев да не викаш баш за оваа ( Секс зезање....  ) ок ја уредивме се разбравме.... еј да не имаш..танга некоа за шиткање..?? било каква нема везе..само да не е кафена позади
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 11:38
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by brmm brmm напиша:

Najcesta tema na Forum i najneizbezna.....

So ovaa tema GO POCNAVME FORUMOT ...

Не сум у тек од кога е почнат форумов... ама Валерија душо.. темава ја отворив пред не знам колку време точно но не е повеќе од 2 месеца... сеа не знам да не имало иста-слична тема порано... ( ако мислиш на оваа тема )

Majstoreeeeeeeee!!!! Da ne imas Zaden bandas za prigradski avtobus?!?!?!?
  Лев или Десен ???
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 12:04

Se razbravme..Brmmmm

sex i zezanje..samo da gi spojam ovie dva izrazi vo mojot mentalen sklop

Sekogas so Vas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 12:17

Se razbravme..Brmmmm

sex i zezanje..samo da gi spojam ovie dva izrazi vo mojot mentalen sklop

Не е тешко... зш те*е тешко ти оди? ... ајде покушавај па дојди

Изменето од brmm
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 17:23
izgleda nejki da se podrudi ke sfati sto ima propusteno
mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 12:07
купувам/продавам....   вибратори у боја, кондоми на батерии, четки за заби, чоколаден прелив и ѕиври у боја...  упс.. то горе обратно треба да е вибратори на батерии и кондоми у боја. ајдее народее евтино ( од на NRGMKD тезгата се ) квалитет хмм не знам он гарантира ЈАС не
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 12:11
ne fala
mbm
Кон врв
Vallerija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Mali
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 12:13
Brmmmmmmm..INTERESNI NESTA IMAS ZA PRODAVANJEKAZI CENOVNIK??
Sekogas so Vas
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 12:18
Хмммм четка за заби
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 13:16

абе сеа цени...кажи што ти треба? за што цена? абе све е евтино ајдеее НАРОДЕЕЕ евтиноо продавам... поефтино купуваммммм...

Мајуш ти четка сакаш за заби а ? кажи ми какви заби имаш?, мислам оштетени, немиени подолго време, жолти- кафени ? ... или ... ? има од 10ден до 1220 ден за ептен оштетени заби...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 13:27
Па со оглед на тоа што досега немам пломба на ниедно запче, дај шта даш

Незнам што се слуши со тезгата на НРГМКД како да имаше нешто за мене...но сега вака малку ми е непријатно знаеш да не ме слушни онаа шмизлата другарка ми па ке рашири низ наша населба упс............
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 13:46
АБе негоава е тезгава... ја денес сум на смена  немаш гајле... ајде на ти те*е бела четка за бели заби без пломби.... дај 89 денари ...дај ми точно зш неам ситно.. и друго сакаш? прелив да не ти треба а? чоколаден , за лижење е мммм се преродуваш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 14:18
Купено.
Преливот е погоден....одговара за пшартнерот:)
Може едно блиц прашање , нели? Со твојот партнер каков прелив користите со вкус на чоколадо или на јагодка

Изменето од maja
Кон врв
melem Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Февруари.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај melem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2006 во 21:49
Sex e nauka na koj mu saka ke dobie ako si masko eve ti ja desanka ako si
zensko zastani na ulica i prviot kovek so ke go sretnis vikni go
kaj tebe doma da ti go skape gazot

Изменето од maja
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.