|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам шо е вистинска , но знам
Кога си заљубен правиш прекрасни и волшебни работи, но правиш и невидени глупости. Да не си заљубен нема да ги правиш тие невидени глупости , но нема да биде така вошебно. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубов е чудо , необјаснив феномен , срање невидено , мразам кога ми се дешава , сакам да бидам бесчуствителен е*ач ама не можам и мене ми се дешава љубов понекогаш
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinskata ljubov e ko vetrot...ne ja gledas,no ja custvuvas...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e ljubov Osamenost... Zelba.. Strast... Topol dah na vratot. Ladni race vo dzebovite. Isprepleteni noze na foteljata dur mi zboruvas gluposti. Baknez.... Raka na stomakot. Zaednicko izlezuvanje. Prsti vo kosa. Nok na pendzera vo iscekuvanje. Seks na brzina. Podadena raka vo guzva. Dopir na usnite. Prva raspravija. Pogled pod vegite. Vreme vo koe samo gledam na telefonot i mislam: zvoni, zvoni... Rasflen ves na podot. Raka vo raka. Podujani ocite od placenje bez posebna pricina. Poziv vo gluvo doba vo nokta. Telefonski seks. Neprospiena nok. Zaednicko tusiranje. Rakata na mojata noga vo kolata. Dopir celo so celo i nos so nos so zatvoreni oci. Koga ke staneme eden na drug potreba. Zaednicki cd. Zagrljaj. Prva solza koga si odis koga se svrtuvam da ne vidis. Recenica: "Zemi me." Sonuvanje zaedno so zatvoreni oci. Tvoja slika. Povici od dalecni i bliski mesta. Stikliran datum vo kalendarot. Poraki od poslovni patuvanja. Seks po karanje. Drzanje za raka. Mirisanje na kozata.... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e zacnuvanjeto na peperutkata vo stomakot,
koja po nekoe vreme pocnuva proces na samounistuvanje,
za da pred krajot na nasite zivoti, povtorno od nekade voskresne
i ne potseti sto e toa LJUBOV.
|
|
......
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmm
ubavo prasanje ama dali ima odgovor |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
предпоставува се
таа поради коjато секоjа жртва изгледа мала и за коjато жртва се не жали, него си спремен и пак, и пак, и пак... |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bezuslovnata
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"љубов е кога газиш бос по усијан жар и имаш широка насмевка"
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e de toa vistinskoto? ili ke ja ima ili ke ja nema,zborovi ovde ne postojat,samo custva postojat.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e koga na vecer si legnuvas nasmean i celosno ispolnet...a na sabajle stanuvas i prva rabota sto mislis e taa sto ja sakas...
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e koga na vecer si legnuvas nasmean i celosno ispolnet...a na sabajle stanuvas i prva rabota sto mislis e taa sto ja sakas...
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da li ljubov mozi da se izmeri?
Ako mozi da li da ja merime so radost koga sme so niv ili so taga koga se daleku?
ili bese sprotivno
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne postoi
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |