IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ShmIzLi4kA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShmIzLi4kA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 02:17
Zosto nemoze Spyware Doctor da mi se updatuva ?
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 13:05
zasto ne tie celosna verzija zatoa
Кон врв
zagar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 20:07
mi treba nekoj program za izrabotka na katalozi,
Кон врв
zagar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 20:12
Alo ima nekoj sto moze da mi kazi ili ne...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 11:15
Originally posted by zagar zagar напиша:

Alo ima nekoj sto moze da mi kazi ili ne...

Corel draw , Photoshop , Adobe Ilustrator голема%20насмевка eden kup gi ima .

Кон врв
Xelmep Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Февруари.2009
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Xelmep Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 14:43
Originally posted by ShmIzLi4kA ShmIzLi4kA напиша:

Zosto nemoze Spyware Doctor da mi se updatuva ?

ShmIzLi4kA: instaliraj Kasperski Internet Seciriti 7.0.1 i mislam deka nema da ti treba spyware doctor !!!
Кон врв
TheRock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheRock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 20:29
moze li nekoj da mi kaze zosto volku mnogu mi paga windowsot na kompjuterov. Bez razlika so praam (bez razlika kolku e optovaren kompjuterov) toa moze da se sluci apsolutno vo sekoj moment. Na primer ako gledam film, a paga windowsot, kompjuterov mi dava zvuk, ama ekranov se gasi i na toj nacin gledam deka pak padnal windowsot. i koga ke padne, lek mu e samo restart. HELP???
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 21:09
Формат и крај
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 12:55
Originally posted by TheRock TheRock напиша:

moze li nekoj da mi kaze zosto volku mnogu mi paga windowsot na kompjuterov. Bez razlika so praam (bez razlika kolku e optovaren kompjuterov) toa moze da se sluci apsolutno vo sekoj moment. Na primer ako gledam film, a paga windowsot, kompjuterov mi dava zvuk, ama ekranov se gasi i na toj nacin gledam deka pak padnal windowsot. i koga ke padne, lek mu e samo restart. HELP???

Точно така формат само, сигурно имаш премногу регистри и системски фајлови оштетено.
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 13:07
Па нема друга варијанта на ова , ке ги преземеш сите update оти од утре више нема да има од утре XP умира ако користиш XP

Изменето од Dark HaCkeR - 13.Април.2009 во 13:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 14:14
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Па нема друга варијанта на ова , ке ги преземеш сите update оти од утре више нема да има од утре XP умира ако користиш XP

Готово толку а го укинаја скрос :)
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 01:54
Originally posted by Flix Flix напиша:

mene mi e piratsko XP-to znaci update ne mavam i dali ke mozam pak da koristam XP ili...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 14:24
Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

Originally posted by Flix Flix напиша:

mene mi e piratsko XP-to znaci update ne mavam i dali ke mozam pak da koristam XP ili...

лол па се разбира дека ќе можеш , само нема да има повеќе апдејтови за хп готово со тој опративрн систем мајкрософт завршија, а ти дали ќе го користиш уште тоа си е твој избор намигнување
Кон врв
iNeOn4e Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)
Неонката трепка

Регистриран: 28.Април.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iNeOn4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2009 во 21:02
Originally posted by TheRock TheRock напиша:

Немора да значи дека се е до форматот...
Може ти дига температура пц то па паѓа видовсот... ја имаш разгледано таа ситуација?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.