![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 50> |
Автор | ||
SoulStealer ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
цецооо, каде е аркан пак да те ишиша нуларица
![]() ![]() ![]() |
||
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Svetlana Raznatovic
Za da ja mrzite treba da znaete i nesto poveke za nea... ednostavno...zenska i pol i sekoj negativen komentar kon nea bez osnova........bi go komentirala na ponizok nacin ......"da i" se fatite" Ime i prezime: Svetlana Raznatovic..... Nadimak: Ceca.... Datum i mesto na ragjanje : 14.06.1973. Zitoradje........ Visina: 1,73 Tezina: Razlicina......... Boja na kose:Crna , Crna Boja na ocite, Broj na nogiceto: 38 Familijarna situacija: Sama so svoite deca .........Adresa: FK Obilic, Beograd, Gospodara Vucica 120 .........Znak vo horoskop: Blizanci Politicka pripadnost-aktivnost: Clen na Stranka" srpsko edinstvo" Privatni zivot Stepen na obrazovanje: SVS -sredna veterinarska ......Stranski jazici: Angliski............ Kola: Gi Menuva...... Hobi: Fudbal............ Kvalitet: Iskrenost .... Mani: Kafe na prazen zeludnik.......predmet vo skolo koj go sakala - Muzicko, mrzela -fizicko/Matematika......... Sta najvise ja razocaralo: Lugjeto i i tie "prijatelji" So kolku godini prv pat se zaljubila: Vo osnovno na priredba..... Nejzina prva ljubov : Ne se sekjava....... Se plasi: od bolest Prorok: Cigari.....Posvetenost kon decata: Veljko (5) i Anastasija (3,5)..... ide na odmor: Kopaonik Klub za koji navija: "Obilic"...... Sport: Fudbal Najdobri prijateli: Sestra Lidija, majka Mira i tatko Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() LICNO NE I" JA SLEDAM KARIJERATA........AMA PROSTO I SE VOODUSEVUVAM KAKO ZENA... ![]() Изменето од bijonse1 - 27.Март.2009 во 17:31 |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
mnogu e jaka
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
deka e cool...srce e
![]() |
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
STO IMA DA MISLAM ONA NEKA MU JA MISLI HAHAHA
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
abe misli malku cccc
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanjicka21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
CECA=PLASTIKA CICA
![]() ![]() |
||
![]() |
||
jenifer lopez ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Ceca e primer za zena,idol mi e
![]() |
||
![]() |
||
гјувеза ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
Ова е гарант монтажа она е многу слаба за да има таков задник,и нема толку дебели бутини, не е тоа цеца...........не ја слушам и мислам дека не е добар пеач меѓутоа несомнено е добра женска ,дама секогаш средена и посебна и има големо срце,и не се срами да заплаче кога чувствува тага тоа го покажа на закопот на нашиот Тоше.Голема личност пред се. Изменето од гјувеза - 07.Април.2009 во 23:13 |
||
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
||
![]() |
||
Cobishte ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
абе за еднаш-двапати арна е...зошто да не..
![]() |
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Sto taja ima pominato i videno e posebna prikazna , igrase so golemite ribi i ja papa ajkula ,. Zabavna tetkica
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
па дајте бе луѓе собрана е од биртија!!! има направено петсто пластични операции, а тоа што го гледате на сликите каде што е средена и згодна е фотомонтажа во стилот на фотошоп, исто како и секоја друга таблоид - ѕвезда на светов, а целулит е нормално да има како и секоја друга жена на светов
не сакам да ги навредам нејзините фанови или неа, ова се факти, кој сака нека ми верува ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Najlesno da se presudi nesto bez dokazi....
Sekoj komentar .......500 operacii , birtija , krupni ribi izvadeni vi se od "gjeb" ili ednostavno od javnite novini koi znaete vazi praviloto ..."ne e budala toj sto ne znae da cita , nego budala e toj sto misli deka sve sto pisuva e vistina"......... Jas licno ne bi dala takvi ljubomorni,navredlivi komentari za nekoja osoba koja licno ne ja poznavam....... Ferski i intelegentno e da se kaze DA !!! ja obozavam .... ili NE !!! ne ja obozavam....i KRAJ ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 10.Април.2009 во 16:23 |
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
![]() jaka zenska e nema sto |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |