|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Letaj, letaj Bubamaro
gostin da mi pratis letaj letaj, pobrzo nazad da se vratis |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si poseav pcenicka
pcenicka belicka x2 Daleku od seloto a blisku do patot Kraj edna vodenicka |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва љубов како сенка тивко, тивко доаѓа
и на прсти како крадец под мој пенџер проаѓа, сите тајни што ги носам, споменар ги сокрива, а со гума не се брише срцето што пишува, пишуваааа.... |
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека имаше дел што вака одеше: Кога Ема би знаела, колку ја гледам на час дали пак би се смеела, со толку убав глас? |
|
МИР со сите
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh toj Tose,eh toj Tose...:) ja obozavam
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj igraj Zoki moj, neka vidi toj
kako e so drug da igram daj, igraj zoki daj so nego e kraj, igraj zoki! (posebno mi se dopaga ovoj del od pesnata) So nula te mnozam i bez tebe mozam i ne mi e maka se igra i vaka (mislam deka ne e od Zlatno Slavejce) Изменето од mina_d - 17.Април.2009 во 22:16 |
|
AJBAPKO
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех....колку ми фалат песничкиве :)
|
|
I say NO to drugs, but they don't listen |
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DUVNA VETRE RAZVIGORCE
NISNA GRANCE NA IZVORCE
duuuuuuuuuuuuuvnaaaaaaa veeeeeeeetreeeeeeeeeee .................lallalllaalla
|
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам една желба голема
заедно со сите деца на планетава тајна не е, исто сакаме детска порака испраќаме Дајте раце да играме сите деца на светот црни, жолти, бели ајде само да пееме и порака за мир да пратиме |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му текнува ли на некој песничкава.......
Еј мацо моја мила, ти имаш црвен нос, дал мама руш ти дала, ил си го пикнал в сос. Еј мацо баш ме шизна, со твојот црвен нос, еј МИЛЕ ПИЛЕ;МИЛЕ ПИЛЕ; МИЛЕ.. Еј миле угурсус мал еј МИЛЕ ПИЛЕ МИЛЕ ПИЛЕ МИЛЕ дај признај ајвар си јал... |
|
МИР со сите
|
|
Goks30
Нов член Регистриран: 25.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali i kade moze da se najdat pesnite kako "Ej Dejane,Dejane" "Nikola,Nikola" i drugi za da se simnat od internet ???
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку песнички од италијанското Златно славејче (Zecchino d’oro):
Il coccodrillo come faIl Pulcino BallerinoLa vecchia fattoriaCI VUOLE UN FIOREVolevo Un Gatto Nero44 GattiLe tagliatelle di nonna PinaIL BALLO DEL QUA QUAIl maggiolino CicciabocciaTicche Tocche Tà !Il gatto puzzolone |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се потсетив на децава |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демек за скопјани
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |