![]() |
|
Се чудам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 115> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se cudam kaj otide denes srceto moe ne mi se javilo...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se cudam..kako moze nekoj olku da se saka
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......се чудам.......од каде ми живци за вакви глупости
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
se cudam...se ima kraj neli
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
....zosto me mrzi da ucam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Се чудам како може да се случуваат вакви нагли промени
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Se cudam kako moze uste da ne sum legnata
![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
se cudam zasto lugjeto se zlobni
![]() budete sekogas nasmeani malce li baram ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
se cudam oti im veruvam na lugeto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
се чудам на идејава на сестра ми
да го научела папагалот 1.да викал јас сум Џоџо арсов(навистина зборува) 2.да и ја гасел и палел ламбата 3.да и ги вртел листовите додека нешто чита 4.па и носи пенкало, молив ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SE CUDAM DO KOGA KE MOZAM DA IZDRZAM
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Се чудам зошто уште сум будна
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se cudam zasto ne mozam da sredam nekoj misli
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
И се помалце се чудам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |