|
Колку си одговарате ? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Февруари.2006 во 23:43 |
Кога би направиле кратка листа на работите во кои што си (најмногу) одговарате со партнерот, како би изгледала таа? |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па околу 90% си одговараме
Сакаме исти работи Слушаме иста музика Одлепени сме и двајцата Се нервираме на исти работи.... |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
двајцата имаме луда фантазија сакаме уметност во сите нејзини форми двајцата сме импулсивни и мнооогу емоционални сакаме гушкање ол д тајм... лесно се лутиме сакаме животни сакаме вино со нафора сирење и маслинки толку ми текнува во моментов
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za 50% od rabotite sme sosema isti...vo potpolnost se slozuvame.....no vo drugite 50% tolku sme razlicni sto e nevozmozno da se vospostavi i kompromis...i toa ja rasklatuva vrskata... |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi bogati pa ti menjas zivoten stav
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivoten stav?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde nasmevka !!!
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ;) само ме интересираше што мисли хектор со коментарот, не го разбрав....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be kako da ti kazam blue , ona sto si go nabrojala vo "odgovaranjeto" pa site luge go sakaat toa be milo :
za luda fantazija ihhhhh , koj nema
site sakaat zivotni
site se guskaat
site se lutat
site se emotivni , samo sekoj razlicno priznava
e toa veke nafora so maslinki bogami e specificna rabota ;))))
mislam me razbiras ili .....
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej bre heki, aj da ne bideme bukvalisti ;) inaku ne bi rekla bas deka ovie raboti se zaednicki za site, luda fantazija, koj nema? retko koj ima spored mene...
ajde ti daj tvoj primer vo sto si odgovaras so tipkata :)...
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momentalno nemam nisto za komparacija
|
|
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam i super si odgovarame.....i toa povekekratno...a i kontrastite se spojuvaat isto taka.... |
|
tuka nekade....
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дај сподели ни виви нешто од таа магија |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |