|
Со шминка или без? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da za sminka...ama jas ic nejkam da se sminkam ama ko se mora se mora...mora da se stavi maska da ne se plasat lugeto okolu mene
|
|
Dirty cruel bitch
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele luge pomagajte mi.......nikako ne mozmam da si pogodam pudra za mojot ten mn sum bleda no imam malku pegi po liceto i zatoa nikogas ne mozam da stavam pudro preku den premnogu se poznava POMAGAJTE!!!!!!!!!
|
|
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maxfaktor zemi i uzivaj
|
|
Dirty cruel bitch
Нов член Регистриран: 09.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пробав и со тоа небива ви викам јас нема ми на мене спас
Изменето од Dirty cruel bitch - 10.Април.2009 во 21:40 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa sedi si so pegi e mnogu sexi ne ti treba nikakva sminka...seriozno mene mnogu mi se dopagaat zenski so pegi... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ja otstraniv,znaci so shminka\
zadolzitelno
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам како ти е, и јас цел живот се борам со пеги но без гајле и за тоа има решение.. барем делимично... мора да си земеш пудра потемна од твојот природен тен (тоа е општо правило но за нас е уште поважно), да внимаваш да одговара на типот на твојата кожа (пудрите со голем отвор се за мрсна кожа) и при нанесување убаво да ја размачкаш на лицето и на вратот... и да, немој да ги заборавиш капаците на очите |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас обожавам девојки со пеги....преслатки се.....остајте си ги ве моооолам!!!!
|
|
МИР со сите
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa , shto samo shminkata ja pravi ubava,....ne e ubava!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred pudra ke koristish svetla niansa foundation koja pokriva, pozelno so cetka i nad nea ke si stavish pudra i simsa la bin , nema pegi |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pudra i maskara zadolzitelno,a ostanatoto po potreba
Изменето од sanja-a - 15.Април.2009 во 23:08 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не користење шминка, мислам за женски род е инает
не постои друга причина осим голема мрза |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......pa zavisi....za zena u moi godini...bez sminka ke uplasis deca...taka da....DA za sminka...sminkata te ureduva,istaknuvas ubavoto a maskiras nedostatok
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zamisli koga ke stanis na sabajle i ja vidis zenata so koja si ja pominal vecerta...ke svatis razlika bez sminka i so sminka... prirodno si e prirodno |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |