![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Автор | |||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne, osven vo situacii na piano neverstvo ili odvoeni podolgo vreme zaradi sluzben pat ili nesto slicno ili pak ako jas sum bolna i veke ne me biva. Se drugo ne bi mozela da podnesam ni sekunda.
![]() |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() site scenaria mozat da bidat povtoreni, a kako najlesno opravduvanje e pijanoto!?!?!
ma nema sansi....
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
||
ne
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
vo nikoj slucaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
||
Ja s'm Lord
s's veliku dusu, prostio bih joj jos hiljadu greva sve grehe u zaborav prodzu kad mi iz ruke brsne rosnu trevu. I kd preko tarabe beze meni se vraca u snu mi na rogoz stari zakoraca, dusa mi lordovska ne da gnjevan na nju da budem Kozica moja Stoja moja Ljubav moja Belo runo moje srecha i radost u dom mi stari uvek vracha. I kad mi pod prozore taj crni prc mekne, taj gn'sni bradati lopov ljubavi nevine, setne, ja znam ona u zagrljaj mene ima kozica moja, ljubav moja, Stoja moja, belo runo, srecha zivota moga. |
|||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|||
![]() |
|||
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
||
bi mu prostila samo vo smisla deka nema da mu posakuvam nisto loso da mu se vrati,a ostavanjeto e oti stom osetil potreba za druga nema so da bide od nas poveke |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
e toa e druga rabota ![]() |
|||
![]() |
|||
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
||
ami
![]() |
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Cekaj poleka malku, ne se vozbuduvaj tolku, ne e se taka crno-belo, kako sto nekoj spomna predhodno. I ovie ‘pravila’ si imaat svoi amandmani. Mislev deka se podrazbira na shto mislam, pa da ne pisuvam na dolgo i nasiroko, samo nabroiv nekolku situacii na koi bi preminala preku, kako greski shto ne se namerni nitu pak svesno napraveni, za koi sigurno predhodno mnogu dobro ke razmislam pred da odlucam. A sto se odnesuva na bolna i ne me biva, neznam kakva ljubov bi bila ako jas go osudam i nego na trajna ili pak dolga absinacija? Vo sekoj slucaj barem bi mu ponudila nekolku opcii na izbor, zatoa sto mene ne mi e dovolno samo “i vo dobro i vo zlo” zavetot, tuku sakam uste edna potvrda za negovata volja vo vakvi situacii. Mnogu pati nie site vetuvame mnogu raboti ili mislime deka mozeme megutoa koga ke dojdat ne sekogas e taka. Sepak ovie se moi razmisluvanja, koga jas bi se nasla vo nekoja takva situacija a sekoj si ima pravo na sopstveni.
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
Nemoj da me svatis pogroseno, nisto licno...toa e samo moe mislenje..
ubavo si kazuvas toa e tvoe mislenje i ti taka bi postapila...mozebi nekoj drug ke se slozi so tvoeto mislenje, megutoa vo slucajov jas ne...
jas ednostavno ne gledam i ne gi cuvstvuvam taka nestata kako tebe....
vo pravo si deka za nekoi raboti, odnesuvanja kako sto e toa dali se pie alkohol i se preteruva ili ne, dali partnerot e sklon kon takvo nesto, ima istorija na neverstva na prethodnite partneri se znae pred da se stapi vo brakot...da ne bidi posle jas ne znaev, vaka taka...a ima pak i slucki sto se znaele mnogu malku pa poubavo go pominale zivotot od onie "sto se znaele kako disat" pak dokaz, razlicni luge-razlicni karakteri i svakanja!
a sto se odnsuva na temava konkretno, jas ostanuvam na isto, kategoricno ne. Od prosta prcinina sto toa nikogas nema da bide zaboraveno i koga togas ke dojde nekoe prefrlanje i kavga, i nikogas nema da bide isto kako porano. a ovie "slucki" sto gi nabroja deka "moze da pomine neverstvoto" isto taka mi se neprifatlivi...
ni pijan, ni drgiran ni neznam kakov...sekoj si odgovara za svoeto odnesuvanje i posledicite od nego....ili odi na slizben pat, jas doma gledam kuka i deca toj me izneveruva?? ili jas sum bolna pa toj odi " da isfrli negativna energija???!?! ako sum bolna ili koga ke bidam bremena ( nedaj boze ako imam rizicna bremenost vo koja se zbraneti odnosi) i mesec dena posle poroduvanjeto toj treba da me izneveri i jas da prostam??!?!
ili obratno postaveno prasanje...seto toa jas da go pravam..znaci jas na sluzbeno patuvanje da izneveram, jas da se ispijanam nekogas i da izneveram ili nedaj boze mazot mi da e bolen a jas da odam da se "izduvam"......pa nema jas nikogas da si prostam a ne pak toj da znae!!!!
ali sepak toa e moe mislenje...zivotot e kratok, nema mesto za kalkulacii i predviduvanja od tipot "sto ako", no sekogas postojat licni principi i veruvanja..kolku da se pogresni, tocni, izvodlivi ili ne, sekoj ima pravo da odluci sto e najdobro za nego!
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
||
Kolku prostileeee........ da ne dojde do toa
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
ne mislev deka ke prostam,no go napraviv i toa
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
a da ve prasam dali vie ste izneverile do sega...i posle pisete odgovor na temava
|
|||
![]() |
|||
ManushkA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 499 |
||
Ne
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |