![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 1006> |
Автор | ||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RASELA VIDI GO OVOJ PITU NI PRETI PO ZIVOT
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
|
ne be ne mi se veruva
![]() ![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
KE ti veruvam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
|
i da mi veruvash
![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
|
Rasela daj svari edno kafe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
НЕ БЕ ПО ЖИВОТ....
ПО Г' САМО....
![]() ЕБА ГО....
![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
abe vikam jas ama nikoj ne me slusha
![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВЕТРОВИ ТУГЕ ЛОМЕ МЕ
НЕВЕРНЕ РЕЧИ БОЛЕ МЕ
УМОРНЕ КИШЕ ПАДАЈУ
ДВОЈЕ СЕ МЛАДИ РАСТАЈУ
....
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
eve zagubeno kafence i muzika plus od pitu |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
rashela fati se za rabota ne baraj stap
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
|
ЕЈ СТВАРНО РАШ....
И ЗА МЕНЕ И АНА МАРИЈА ПО ЕДНО ТУРИ...
![]() НИЕ ЌЕ ДОЈДЕМЕ КАЈ И ДА Е ...
|
||
||
![]() |
||
|
Ja pobarav edeno ovaa 4-mi nosi ![]() ![]() alal da neka ti e ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
koj videl air od rabota ana
![]() |
||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |