|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 789790791792793 1364> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa se narekuva mir i sozivot
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a eve i cigarcinja ... na moja smetka
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e to cenim jas ke zemam edna
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemi kolku sakas ....... za dobri ludje sekogas ima uste vi posakuvam prijatna vecer i navistina bese zadovolstvo da se pie i bide del od vaseto drustvo
Изменето од miroslav_g8 - 08.Април.2009 во 21:36 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога треба да се мете сите ја бараат мамамд ...кога треба да се пие молчат ко сомови...па па пааа...што народ бреее
|
|
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj be jas ke metam vecerva ne luti se...kelner sonesi nesto za mamamd ODMA
|
|
Baler4o
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 189 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miroslav ne mi kaza od koj ti e slikata :D
|
|
Hard works pays off, you get what you put in, so why i stop now, gotta keep pushing...
|
|
Baler4o
Сениор Регистриран: 22.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 189 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im here if u miss me :D
|
|
Hard works pays off, you get what you put in, so why i stop now, gotta keep pushing...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не разбирам англиски..........
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоја слика вреди колку 1000 напишани зборови
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фактор за останување во страста на цигарите, во некои случаи знае да биде стравот: “Што ќе правам кога нема да пушам?“. Навиката да држат цигара кај пушачите си го направила своето. Предлогот е: кога ќе сакаш да имаш цигара за да ја држиш, наместо неа имај друг предмет со кој ќе си играш меѓу прстите: на пример, играј си со приврзоци или пенкала додека не се одвикнеш да држиш нешто меѓу прстите... А ако имаш сила, имај Бројаница во раката, одбројувај и моли се: “Господи Исусе Христе, Сине Божји, Помилувај ме мене грешниот/грешната“.
Воопшто, сите да се молиме за сите пушачи: “Господи, очисти ги од тоа зло сите пушачи, изгаси им ги цигарите, дај да им се згадат, дај да ја почувствуваат мизеријата на цигарата и да ги остават. Дај Боже во светот никогаш повеќе да нема ниту еден пушач, никогаш повеќе да не се запали ниту една цигара, никогаш повеќе никој да не вдише ниту еден дим! АМИН!!!“
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele do koga gi vidov slikite ne zapaliv ni edna cigara..... sabajle odma nadoknada
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Внеси реплика | страница <1 789790791792793 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |