|
Жени ??? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe gledajte ja pretstavata umri maski pa da vidite sto e zenska belja e izgleda od nekoja takva e inspiran toj sto go napisal vovedniot tekst
|
|
faster then light :D
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Žena želi da jedan muškarac zadovolji sve njene potrebe.
Muškarac želi da sve žene zadovolje njegovu jedinu potrebu." |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zeni ko zeni
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можеш без нив, а досадни се
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZENATA E ZLO BES KOE SE NE MOZE
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm potpolno se slozuvam vo poveke slucaevi taka e nelson ....i bi dodala .........gospod koga bil raspolozen togas ja sozdal zenata..........se znae , deka vo najubavi migovi sekoj sozdava remek delo................ |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sozdal zenata ama za sebe ne zadrzal nitu edna ....... osobeno otkako svatil kakva greska napravil otkako i podaril mokj na govor ...........
Изменето од miroslav_g8 - 08.Април.2009 во 20:29 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe toj ja sozdal zenata, site toa go kazuvate. Ama Bi kazi od sto ja sozdal
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm aj sea sto se r"ckas.......priznaj ,silata mozebi e kaj vas ( nabrgu ke vi ja zememe i taa )...........ama pametot e kaj nas.........bez razlika zenata ako zboruva mnogu i so kjutenjeto ona mnogu kazuva za razlika od vas mazite......koga secel gospod masa za mozok.......rakata ne mu otidna na pola ramnomerno.......taka da pogolemoto parce go stavil kaj svojata nova kreatura koj ja sozdal koga bil raspolozen.....taka da.... Изменето од bijonse1 - 08.Април.2009 во 20:39 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi rekol deka e taka no sepak kje ti popustam ........ od istite pricini poradi koi asfaltot puka koga po nego se dvizi policaec
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Popustanjeto tvoe ne mi dava satisfakcija......naprotiv poveke me provociras................popustanjeto e znak na intelegencija ......koja ne e bas karakteristika za mnogu lugje ....zboruvam za dvata pola opsto..... |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto vo svetot ima poveke zeni od mazi?
ZATOA STO E PRIRODATA PAMETNA! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe toj sto go postavil peder e 100%... |
|
goodhard
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za tebe super kazano tocno e deka nie zenite sme takvi, i se e tocno sto si napisal............
ajde sega odi si oladi ja glavata i fati si nekoj decko |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |