IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Koj e подобар Norton или Kaspersky?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Koj e подобар Norton или Kaspersky?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:53
Зошто не инсталирате Kaspersky ја на пример користам касперски и кога ке отиде на црна листа клучот па барам нов ако не најдам нов го ставам на траел период кога ке помине 30 дена симнувам крак за рестатирање на траелот он го детектира како тројанец ама не е го имам проверено и така да нема потреба да се замараш кракот ке го ставиш на цд за да не го брише касперски и фураш до далје
Кон врв
nikolabitola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolabitola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:00
Нортон 2009 е закон, барем така мислев се додека не го одинсталирав оти го пробија кракот од Симантек, после ми направи еден куп проблеми, уште не ми работи микрофонот, и ОС преинсталирав пак џабе, ама сепак доколку с енајде крак повторно би го ставил, оти чистеше се а не го кочеше комп. Така да ако има некој нов крак би ви бил благодарен.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 14:42
Originally posted by duc duc напиша:

Originally posted by Flix Flix напиша:

Originally posted by Klapsomun Klapsomun напиша:

ni norton ni kaspersky samo Nod 32 i mirna glava
лол нод е еден од најбезвезните антивируси што постојат воопшто среќа

Од каде дојде па баш до ваков заклучок дека нодот е безвезен ? Баш е добар и не ја успорува машината како што го прави тоа касперскиот. Само што мене повеќе работа ми има завршено АВАСТ отколку нод или касперски.

Па тестирај го ќе видиш, вкрај безвезна заштита има,  и се разбира денес кој било подобар Internet security да инсталираш ако имаш помалку од 1гб рам или 1 гб ќе ти кочи, рамот е беспари денес така да срамота е да имаш помалку од 2 гб. А на тој рам и на денешните дуо, 2 дуо, куадро процесори, сигурно нема да ти кочи а ќе имаш перфектна заштита. намигнување
Кон врв
duc Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај duc Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 16:45
Originally posted by Flix Flix напиша:

Од каде дојде па баш до ваков заклучок дека нодот е безвезен ? Баш е добар и не ја успорува машината како што го прави тоа касперскиот. Само што мене повеќе работа ми има завршено АВАСТ отколку нод или касперски.

Изменето од duc - 04.Април.2009 во 16:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 21:39

Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2009 во 20:17
Кон врв
wSf Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wSf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 00:10
so kasperskiot e zae*ano so licencata momentalnmo go imam Kaspersky Internet Security 8.0.0.506.. Ama licencata v4era gi stavi na crnata lista :S sega bez licenca

www.ur-gaming.co.nr Visit US & REGISTER
Кон врв
tinobt Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2009
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tinobt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 22:37
Kaspersky definitivno samo sto e malce potesko da se najdat licenci bidejki pojketo se na blacklist.
Кон врв
GodFather3 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2008
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GodFather3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 22:04
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Касперски не го бива кај мене за ништо. Немам интернет воопшто со него. Велат дека е битна конфигурацијата кога веке се става Касперски.  Сега имам НОД 32  и ми е ок.

И во еден друг пост напишав дека со Kaspersky и да имаш ке ти е исто ко да немаш интернет.
Кон врв
-Стефан-- Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -Стефан-- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 16:22
Od Kaspersky 2009 postojat tri verzii,a najdobra i testirana e v8 0.0.454.Ovaa verzija pomalku go koci kompjuterot.Jas ja imam ovaa verzija so performanci:2CPU`s po 2,80GHz;RAM 2,50Gb,I kompjuterot spie.

Изменето од -Стефан-- - 13.Ноември.2008 во 16:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 00:32
Voa ne mi e jasno "nogu go koci kompjuterot" pa so kompjuter imater P2,P3 so 256 MB ram ili 512 MB ?!?!? stajte 1GB ili 2 GB a za 4 GB da ne zboruvam pa videte dali koci inace super si e antivirusot go koci kompjuterot samo pri podigahje inace se si raboti kako podmackano
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 00:28
@smizla baraj fix nesto vaka treba da bide _FiX_1.2-TemDono ili slicno
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 22:53
А ШТО ДА СЕ ПРАВИ КОГА ЌЕ ИСТЕЧЕ ПЕРИОДОТ ОД 30 ДЕНА ( МИ ИНСТАЛИРАЛЕ NOD32 ОД ИНТЕРНЕТ), И ПОТОА НЕ ПРАВИ UPDATE???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 21:15
Ако ги споредуваме овие двата Касперску е многу многу подобар од од нортон.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.