IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 29>
Автор
Порака
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 14:17
Ne, osven vo situacii na piano neverstvo ili odvoeni podolgo vreme zaradi sluzben pat ili nesto slicno ili pak ako jas sum bolna i veke ne me biva. Se drugo ne bi mozela da podnesam ni sekunda. голема%20насмевка

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 16:37
Originally posted by Popi Popi напиша:

Ne, osven vo situacii na piano neverstvo ili odvoeni podolgo vreme zaradi sluzben pat ili nesto slicno ili pak ako jas sum bolna i veke ne me biva. Se drugo ne bi mozela da podnesam ni sekunda. голема%20насмевка

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеa sto ostanuva drugo???
site scenaria mozat da bidat povtoreni, a kako najlesno opravduvanje e pijanoto!?!?!
ma nema sansi....
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 22:45
ne
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 22:53
vo nikoj slucaj
Кон врв
Stojadin Lord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 23:12
Ja s'm Lord
s's veliku dusu,
prostio bih joj
jos hiljadu greva
sve grehe u zaborav prodzu
kad mi iz ruke brsne
rosnu trevu.

I kd preko tarabe beze
meni se vraca
u snu mi na rogoz stari zakoraca,
dusa mi lordovska ne da
gnjevan na nju da budem
Kozica moja
Stoja moja
Ljubav moja
Belo runo moje
srecha i radost
u dom mi stari uvek vracha.

I kad mi pod prozore
taj crni prc mekne,
taj gn'sni bradati lopov
ljubavi nevine, setne,
ja znam
ona u zagrljaj mene ima
kozica moja,
ljubav moja,
Stoja moja,
belo runo, srecha zivota moga.
u mojoj kozi najbolje disem....
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 23:19
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Originally posted by milata jas milata jas напиша:

bi prostila no ne bi zaboravila
ako se sluci neverstvo mu prostuvam za da mi e mirna dushata i go ostavam SMESTA

epa vidi sega, ako go ostavis toa znaci deka mu nemas prosteno

bi mu prostila samo vo smisla deka nema da mu posakuvam nisto loso da mu se vrati,a ostavanjeto e oti stom osetil potreba za druga nema so da bide od nas poveke
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 23:24

Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

bi prostila no ne bi zaboravila
ako se sluci neverstvo mu prostuvam za da mi e mirna dushata i go ostavam SMESTA

epa vidi sega, ako go ostavis toa znaci deka mu nemas prosteno

bi mu prostila samo vo smisla deka nema da mu posakuvam nisto loso da mu se vrati,a ostavanjeto e oti stom osetil potreba za druga nema so da bide od nas poveke

e toa e druga rabota
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 23:26
ami
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 11:28
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеa sto ostanuva drugo???
site scenaria mozat da bidat povtoreni, a kako najlesno opravduvanje e pijanoto!?!?!
ma nema sansi....

Cekaj poleka malku, ne se vozbuduvaj tolku, ne e se taka crno-belo, kako sto nekoj spomna predhodno.  I ovie ‘pravila’ si imaat svoi amandmani. Mislev deka se podrazbira na shto mislam, pa da ne pisuvam na dolgo i nasiroko, samo nabroiv nekolku situacii na koi bi preminala preku, kako greski shto ne se namerni nitu pak svesno napraveni, za koi sigurno predhodno mnogu dobro ke razmislam pred da odlucam.  намигнување  Jas napisav pijano neverstvo (znaci ednas da se sluci) a ne tie da se povtoruvaat i da bidat samo izgovor. A kako potvrda za toa deka pijancenjeto ne e cesto i ne e veke navika, treba da se znae uste pred da se skluci brakot ili uste na pocetokot na nekoja vrska. Odvoenosta isto taka, da ne bide izgovor za neverstvo, pa tie patuvanja svesno da se zacestuvaat so takva cel.  Iako i vo ova situacija ima i drugi nacini kako da se nadmine taa zelba i potreba i jas sum poddrzuvac na taa opcija, megutoa sepak kako sto veke rekov so isklucok na ete nekoja takva nenamerna greska sto ne ostava nikakvi drugi posledici osven “crna damka” na momentalna slabost, koja ne bas taka lesno i odma, ama bi ja preminala ako sum sigurna deka se raboti za eden moment koj vo nieden aspekt ne ja narusuva nasata vrska.  голема%20насмевка

A sto se odnesuva na bolna i ne me biva, neznam kakva ljubov bi bila ako jas go osudam i nego na trajna ili pak dolga  absinacija?  Vo sekoj slucaj barem bi mu ponudila nekolku opcii na izbor, zatoa sto mene ne mi e dovolno samo “i vo dobro i vo zlo” zavetot, tuku sakam uste edna potvrda  za negovata volja vo vakvi situacii. Mnogu pati nie site vetuvame mnogu raboti ili mislime deka mozeme megutoa koga ke dojdat ne sekogas e taka. намигнување

Sepak ovie se moi razmisluvanja, koga jas bi se nasla vo nekoja takva situacija a sekoj si ima pravo na sopstveni. големо%20гушкање

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2009 во 18:13

Cekaj poleka malku, ne se vozbuduvaj tolku, ne e se taka crno-belo, kako sto nekoj spomna predhodno.  I ovie ‘pravila’ si imaat svoi amandmani. Mislev deka se podrazbira na shto mislam, pa da ne pisuvam na dolgo i nasiroko, samo nabroiv nekolku situacii na koi bi preminala preku, kako greski shto ne se namerni nitu pak svesno napraveni, za koi sigurno predhodno mnogu dobro ke razmislam pred da odlucam.  намигнување  Jas napisav pijano neverstvo (znaci ednas da se sluci) a ne tie da se povtoruvaat i da bidat samo izgovor. A kako potvrda za toa deka pijancenjeto ne e cesto i ne e veke navika, treba da se znae uste pred da se skluci brakot ili uste na pocetokot na nekoja vrska. Odvoenosta isto taka, da ne bide izgovor za neverstvo, pa tie patuvanja svesno da se zacestuvaat so takva cel.  Iako i vo ova situacija ima i drugi nacini kako da se nadmine taa zelba i potreba i jas sum poddrzuvac na taa opcija, megutoa sepak kako sto veke rekov so isklucok na ete nekoja takva nenamerna greska sto ne ostava nikakvi drugi posledici osven “crna damka” na momentalna slabost, koja ne bas taka lesno i odma, ama bi ja preminala ako sum sigurna deka se raboti za eden moment koj vo nieden aspekt ne ja narusuva nasata vrska.  голема%20насмевка

A sto se odnesuva na bolna i ne me biva, neznam kakva ljubov bi bila ako jas go osudam i nego na trajna ili pak dolga  absinacija?  Vo sekoj slucaj barem bi mu ponudila nekolku opcii na izbor, zatoa sto mene ne mi e dovolno samo “i vo dobro i vo zlo” zavetot, tuku sakam uste edna potvrda  za negovata volja vo vakvi situacii. Mnogu pati nie site vetuvame mnogu raboti ili mislime deka mozeme megutoa koga ke dojdat ne sekogas e taka. намигнување

Sepak ovie se moi razmisluvanja, koga jas bi se nasla vo nekoja takva situacija a sekoj si ima pravo na sopstveni. големо%20гушкање

Nemoj da me svatis pogroseno, nisto licno...toa e samo moe mislenje..
ubavo si kazuvas toa e tvoe mislenje i ti taka bi postapila...mozebi nekoj drug ke se slozi so tvoeto mislenje, megutoa vo slucajov jas ne...
jas ednostavno ne gledam i ne gi cuvstvuvam taka nestata kako tebe....
vo pravo si deka za nekoi raboti, odnesuvanja kako sto e toa dali se pie alkohol i se preteruva ili ne, dali partnerot e sklon kon takvo nesto, ima istorija na neverstva na prethodnite partneri se znae pred da se stapi vo brakot...da ne bidi posle jas ne znaev, vaka taka...a ima pak i slucki sto se znaele mnogu malku pa poubavo go pominale zivotot od onie "sto se znaele kako disat" pak dokaz, razlicni luge-razlicni karakteri i svakanja!

a sto se odnsuva na temava konkretno, jas ostanuvam na isto, kategoricno ne. Od prosta prcinina sto toa nikogas nema da bide zaboraveno i koga togas ke dojde nekoe prefrlanje i kavga, i nikogas nema da bide isto kako porano. a ovie "slucki" sto gi nabroja deka "moze da pomine neverstvoto" isto taka mi se neprifatlivi...
ni pijan, ni drgiran ni neznam kakov...sekoj si odgovara za svoeto odnesuvanje i posledicite od nego....ili odi na slizben pat, jas doma gledam kuka i deca toj me izneveruva?? ili jas sum bolna pa toj odi " da isfrli negativna energija???!?! ako sum bolna ili koga ke bidam bremena ( nedaj boze ako imam rizicna bremenost vo koja se zbraneti odnosi) i mesec dena posle poroduvanjeto toj treba da me izneveri i jas da prostam??!?! 
ili obratno postaveno prasanje...seto toa jas da go pravam..znaci jas na sluzbeno patuvanje da izneveram, jas da se ispijanam nekogas i da izneveram ili nedaj boze mazot mi da e bolen a jas da odam da se "izduvam"......pa nema jas nikogas da si prostam a ne pak toj da znae!!!!

ali sepak toa e moe mislenje...zivotot e kratok, nema mesto za kalkulacii i predviduvanja od tipot "sto ako", no sekogas postojat licni principi i veruvanja..kolku da se pogresni, tocni, izvodlivi ili ne, sekoj ima pravo da odluci sto e najdobro za nego!
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2009 во 11:00
Kolku prostileeee........ da ne dojde do toa
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 01:25
ne mislev deka ke prostam,no go napraviv i toa
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 13:30
a da ve prasam dali vie ste izneverile do sega...i posle pisete odgovor na temava
Кон врв
ManushkA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2009
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ManushkA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 13:54
Ne
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.