![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 43> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idi idi nesanice da ne vidim tvoje lice , da mi zora bol ne stvara , idi pusti me da je otsanjam |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Drugarice
probam ljubav da odglumim al' mi ne ide najbolje, ona zna to nije ljubav, oseca Ref. 2x Kako da joj kazem da mi vise nije stalo kako da joj kazem ne volim te bas ni malo Kako ja da gledam suze na tom lepom licu kad kazem volim tvoju najbolju drugaricu Kada me pita da l' je volim zanemim ko da ne postojim sta da joj kazem, precutim, ona zna da nista ja ne osecam |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .ДРУГАРИЦЕ ПОСАДИМО ЦВЕЧЕ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bolestan sam bolestan ,zeeeeljo mooooja bolestan |
|
|
|
![]() |
|
Reci mi da znam
necu ti stajati na put budi skrena ja necu biti ljut I svaku svoju tajnu otkrij mi reci mi da znam, ucini to samo budi iskrena i bicu prijatelj tvoj Ref. Znaj ljubavi svakoj dodje kraj kad dvoje losi postanu prijatelji tesko ostanu I dobro znaj za tebe uvijek bicu tu u pola noci kad ti zatre*am ko prijatelj cu puno da ti dam samo mi reci da znam Ako jednog dana sama osjetis potrebu da zivot promijenis da s drugim probas to necu ti uzeti za zlo I svaku svoju tajnu otkrij mi reci mi da znam, ucini to samo budi iskrena i bicu prijatelj tvoj |
|
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Песнава на мене ми ја посветил Владо,јас реков кад тад ќе го легнам типов ![]() |
|
![]() |
|
NOT RESPONDING ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
ДВА СУ НОЖА УБИЛА МИЛОША (али испеано со тежок шабански глас кој е својствен за Синан Сакич)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
![]() |
|
Dijabolik
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo na celo, stavljam prst na celo glava mi aterira i drhti mi telo Ref. 2x Hej sta je meni sto ja idem uvek drugoj zeni hej stani malo ni do jedne tebi nije stalo Zrelo, nekad razbilo se celo na milion delova na tanko i debelo smelo, nekad otiso sam smelo i od prave ljubavi stvorio obelo Ref. 2x Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to me razbija Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to sam sada ja |
|
|
|
![]() |
|
Michelle - zeljko joksimovic
ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem ne Ti potrosila si sve, dobre prilike sad se vracas meni, zato bolje kreni jer i ja sam potrosen, racun ugasen tu staru tebe, ne zasluzujem Ref. Michelle, nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje Michelle, kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu, dobro znam za te price tvoje, pretesan je ovaj mali stan Pa obuci kaput svoj, reci samo broj ulicu jos pamtim, bolje da te vrati jer i on ce cekati, neces priznati njemu ne smes reci, sve ces poreci |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Teško je otkad nisi tu,
nemam volje za život, i bogu se molim da pusti me neka umrem u snu da zauvik ostane tajna koliko te volim... Al' ti ne i žališ, ja te dobro znam, kad ti bolje krene, tebi niko ne treba, pa me ostaviš, digneš ruke od mene, al ne boj se i nakon svega... REF.:Samo želim da budeš presretna ja ne mrzim tebe, ljubav je slijepa al ko te osudio da budeš nesretna, a tko pametna i lijepa. Al' ti i ne žališ, ja te dobro znam, kad ti bolje krene, tebi niko ne treba, pa me ostaviš, digneš ruke od mene al ne boj se i nakon svega... REF.:Samo zelim da budes presretna... |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
I BELONG TO YOU
You are the flame in my heart You light my way in the dark You are the ultimate star You pick me up from above Your unconditional love Takes me to paradise I belong to you And you You belong to me too. You make my life complete You make me feel so sweet. You make me feel so divine Your soul and mind are entwined Before you I was blind. But since I've opened my eyes And with you there's no disguise So I could open up my mind. I always loved you from the start But I could not figure out That I had to do it everyday. So I put away the fight Now I'm gonna live my life Giving you the most in every way. Oh! I belong to you And you (and you) You belong to me too. You make my life complete You make me feel so sweet. Oh! I belong to you (I belong to you) And you(you) You belong to me too OH! You make my life complete You make me feel so sweet. I belong to you (I belong to you) And you (and you) You belong to me too. You make my life complete (You make my life complete) You make me feel so sweet (make me feel so sweet) Oh! I belong to you (I belong to you) And you (and you) You belong to me too. You make my life complete (You make my life complete) You make me feel so sweet (make me feel so sweet) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Ima nesto u tom sto me neces
ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me Ref. Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu |
|
|
|
![]() |
|
Prokleta bila - Sergej C.
i da znam da to jesi zivot je kratak da se takva ljubav dvaput desi Cutis, a ja vec cujem kako smijes se na glas kidaj sve sto znas samo nemoj nas Ref. Prokleta bila, ti si moj zid gdje udarim glavom i izgubim vid bol pozdravim da od tebe ne ozdravim prokleta bila, znala si sve da zivim i umirem od tebe protiv sebe borim se ja los sam covjek zbog tebe Necu te odati kao tajnu i da znam da to jesi zivot je jedan da se takva ljubav dvaput desi
p.s. zacuvajte gi tekstovive , aktuelni se i super Изменето од hektor |
|
|
|
![]() |
|
Lud i ponosan - zeljko joksimovic
ko ti telo oseca da ti laze naivno ne zna niko kao ja Da ti glasa ne cuje i da glavu okrene kad mi gledas lice, zna zna li iko kao ja Ref. O, ja mogu da te s kraja sveta vratim jedini, za svoju ludost da ti malo platim isto sam i lud i ponosan Ref. Na to O, ti bi dalje al' se uvek vratis ma nemas gde a ni sama ne znas to da shvatis sam Bog zna, sto bez tebe ne mogu a bolujem kad smo zajedno Tvoja put po meni je kao mleko prosuta i sve tvoje odaje ne zna niko kao ja Boze nije tako, znam al' ne znam sta se desava sto te vise znam, k'o prst sve mi teze |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |