|
Да ја прославиме победата |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш подобро... СДСМ - овчиња ... !!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne gledam nekoja proslava jas ovde ili se fativte odma za rabota kako so rece gruevski
vika:samo kratka proslava i odma za rabota |
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила Ти, како не гледаш прослава, на 9 страни се славеше... !!! |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da tocno pcelka
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕКА НИ Е СО СРЕКАААААААААААААПОБЕДАТА.........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе уште ли славите?
Ај фаќајте се за работа, нели ви беше доста |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie sega za gorge pet godini ke sme srekni vo dusataimam nekoe srekno zarce vo mojava dusa i ke ostane celi pet godini! Abe znaete li ke puknev od radost koga pobedivmeeeei cel zivot ke ja pamtam taa vecer
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel zivot ke ja pamtam taa vecer
zalosno....ako nemas nesto podobro da pamtis za cel zivot
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa vecer bila spomata
ne procitav edinstveno taa vecer, nekoj znae da redi spomeni ajajaj edna vise ne zazima prostor pogotovo ako sobirnikot mu e maxikapaciten Изменето од anakin - 08.Април.2009 во 16:36 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin napisi pojasno nis ne te razbrav
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da si prva nitu posledna tuka na forum so ne me razbrala hahahahahha Изменето од anakin - 08.Април.2009 во 22:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ke se slavi pobedata uste mnooogu godinia za seto toa vreme treba da uzivame.................
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |