|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 525> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pusti neka gori, neka izgori sve ljubime neka izgori sve ucinicu sve ova noc da potraje Изменето од kokolo |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kad covek voli zenu i shalje vojske da je traze....MERLIN |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOGU BEZ JACEGA POLA I KADA ME RANISH DO BOLA I DA SAM TI PRVA I PETA MA NEMOGU BEZ MUSHKOGA SVETA
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stoish otsreshta, ne poglejdash, no useshtash kak ti govorya s ochi sled tebe bavno pitam sladko, gorchivo
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jos uvek sanjam neke bivse mozda i sad me neka ceka... (GALIJA) JOS UVEK SANJAM ... STARU LJUBAV ... A ONDA TRAZIM BILO KOJU...
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oci jedne zene
volim te, volim te ja od kad smo se upoznali srecan sam, srecan ja Ref. Voli me, ljubi me jer te moje srce zeli voli me, ljubi me jer zauvek bicu tvoj Te oci oci jedne zene sad su ljubav moja sad su radost moja ne mogu, ne mogu bez nje Ja za ljubav nisam znao bez tebe bejah sam ti si sunce moga neba za tebe samo znam Ref. Kad bi ljudi celog sveta hteli da sreca sja voleli bi srcem svojim kao sto volim ja |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceni go drugarstvoto, podari mu se, zivotot ispolni go so radost i smev
" citanka za 1 oddelenie " |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't kept nothing inside you and you will be happy |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
J don't wont to be lonely no more.... |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Did I ever tell you how you live in me |
|
respect my authoritaaa
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJ ZIVOT, JE KRATAK BIO I PROLAZAN KAO SAN, A JA ZELIM SAMO JEDNO DA ZIVIM JOS JEDAN DAN |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пролет, љато, есен и зима минават през мене когато...минаваш крај мееен
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve cu noci dati za samo jedan dan da bude kao prije necu da budem sam |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вкусна като чаша мартини, с малко лед и много маслини |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |