|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto neces da pogledas
u telefon svoj na njemu je malo pismo ispod njega tebi poznat broj Ref. 2x Ko Boga te molim de bar javi se smiri ovo srce moje ranjeno, slomljeno Zasto neces da procitas ove rijeci dvije drhtavom ti rukom pisem da jos uvijek volim te |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te nije pronasla ljubav
potrazi me, bicu k'o prije na istom mjestu svu ljubav skricu od svih da nikada vise nikoga ne zavolim |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakljucaj vrata i sjedi kad si tu
ne idi nocas jer nisam bas pri snu malo je mjesta, ipak ostani rodjeni..... Ni Bog, ni vino, ne mogu bas sve uvjek ce biti onako kako je nekom ce suze, nekom biseri Vjeruj mi, rodjeni... .....Bato, htjela sam letjeti .....krila mi uzeli.... .....bato, mogla sam voljeti .....bato, nisu me pustili...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moje prvo bio si neverstvo
niti ljubav niti prijateljstvo jedino sa tobom mogu opet da ga prevarim..... |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nauci da se raduvas
nauci da me nasmees nauci da mi kazuvas deka jas sum ti se nauci da se raduvas nauci da me nasmees nauci da pokazuvas znaes jas sum ti se Love me baby love me baby znaj te sakam tebe |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
promjrnila sam se
neces me prepoznati..i da znas koliko znacis mi... ..zovem da ti cujem glas..da te potsetim na nas.. |
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jos ti se nadam,jos ti se pravdam
a ginemo oboje da jedno drugo zgazimo, to ti je ljubav,tu ti je kazan,tu je led i sto smo mislili da nas je citav svijet |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"The Reason"
I'm not a perfect person There's many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears Thats why i need you to hear I've found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is You and the reason is You [x3] I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found out a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You never call me when you're sober -evenescecne
Don't cry to me If you loved me, you would be here with me You want me, come find me Make up your mind Should I let you fall And lose it all So maybe you can remember yourself Can't keep believing We're only deceiving ourselves And I'm sick of the lie And you're too late Don't cry to me If you loved me, you would be here with me You want me, come find me Make up your mind Couldn't take the blame Sick with shame Must be exhausting to lose your own game Selfishly hated No wonder you're jaded You can't play the victim this time And you're too late So, don't cry to me If you loved me, you would be here with me You want me, come find me Make up your mind You never call me when you're sober You only want it 'cause it's over - it's over How could I have burned paradise? How could I? You were never mine So don't cry to me If you love me, you would be here with me Don't lie to me, just get your things I've made up your mind. |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Una Storia Importante
Quante scuse ho inventato io Pur di fare sempre a modo mio Evitare così Una storia importante Non volevo così Ritrovarmi già grande... Quanta gente ho incontrato io Quante storie, quante compagnie Ma ora voglio di più Una storia importanteQuello che sei tu Forse sei tu... Fermati un istante Parla chiaro Come non hai fatto mai Dimmi un po´ chi sei Non riesco a liberanrmi Questa vita mi sidturba sai Come ti vorrei Quanto ti vorrei... Apro le mie mani per riceverti, ma un pensiero mi porta via Mentre tu le chiudi per difenderti, la tua paura è anche un po´ la mia Forse noi dobbiamo ancora crescere, forse è un alibi, è una bugia Se ti cerco ti nascondi Poi ritorni... Fermati un istante Parla chiaro Metti gli occhi dentro i miei Come ti vorrei Non riesco a liberarmiQuesta vita mi disturba sai Come ti vorrei Quanto ti vorrei... си знае тој... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I bez tebe zore svitace
i bez tebe ptice pevace hoce veruj mi, hoce veruj mi hoce veruj mi, hoce veruj mi I bez tebe sunce grejace i bez tebe ruze svetace hoce veruj mi, hoce veruj mi hoce veruj mi, hoce veruj mi Volece mene neko necu vecno sam biti i meni ce jednom zivot malo srece pokloniti |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пишувајте ги барем насловите на песните, да се знае од каде се стиховите.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zovem da ti cujem glas
da te potsetim na nas da te pitam kako si sto je novo ljubavi |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vezala me tuga svojim koncima
trazila sam ljubav na krivim mjestima sto samoca cini ja najbolje znam covjek nije rodjen da bi bio sam zarobi me svojim usnama i ne daj mi da potonem do dna |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |