|
Омилена балада |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goo Goo Dolls - Iris
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
whenever i'm alone with you
you make me feel like i am home again whenever i'm alone with you you make me feel like i am whole again however far away i will always love you however long i stay i will always love you whatever words i say i will always love you i will always love you The Cure - Lovesong |
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mihael jackson-she's out of my life
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od denes
The Fray - You Found Me pesnata ja barav 2-3 meseci, no ne znaev kako se vika se dodeka ne ja slusnav na antenna5 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I RUN AWAY --- britney
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jos ti se nadam i jos ti se pravdam...
|
|
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Balade of hate од Sanatorium
|
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evanescence - My Immortal
sekogas si placam koga ja slusam |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Semisonic - Secret smile
Hladno pivo - Supermаn најдобри две балади на светот, загарарантирано |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tose proeski - Tajno moja |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Y-J6OTBxySU&feature=related
STING-FRAGILE Изменето од Andjelina - 20.Јуни.2009 во 02:17 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deen & Vlatka Pokos - Poljubi me |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
александра пилева за македонија I beClieve in Fwoman my oh Cmy I beEmlieve in Amlovin' my oh Gmy Don't a Fwoman need a Cman try and Dmcatch me if you FcanG I beClieve in Dmwoman my oh Cmy G
We all need someone to talk to my oh my We all need someone to talk to my oh my You need a shoulder to cry on call me I'll be standing by We all need someone to talk to my oh my
We all need a lotta lovin' my oh my Yeah a whole lotta lovin' my oh my I can lend a helping hand if you ain't got nothing planned We all need a lotta lovin my oh my E
Solo |A D |A |C#m F#m |E |D A |Bm D E |A Bm7 D|A F G |
So let's all swing together my oh my We can swing together my oh my You've got troubles of your own no need to face them all alone We can all swing together my oh my
So let's all pull together my oh my Yeah let's all pull together my oh my We can ride the stormy weather if we all get out and try So lets all pull together my oh my Изменето од anakin - 20.Јуни.2009 во 02:49 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=_Y8MBBmYNtM
Ne volem..Nikog, lutko.. Hvala feferon |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |