IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за ЦЕЦА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за ЦЕЦА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 50>
Автор
Порака
SoulStealer Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2009
Локација: Norway
Статус: Офлајн
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SoulStealer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2009 во 11:43
цецооо, каде е аркан пак да те ишиша нуларица
Turning 360 degrees.. Coming soon :)
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 17:24
Svetlana Raznatovic

Za da ja mrzite treba da znaete i nesto poveke za nea...
ednostavno...zenska i pol i sekoj negativen komentar kon nea bez osnova........bi go komentirala na ponizok nacin ......"da i" se fatite"

Ime i prezime:

Svetlana Raznatovic..... Nadimak: Ceca.... Datum i mesto na ragjanje : 14.06.1973. Zitoradje........ Visina: 1,73 Tezina: Razlicina......... Boja na kose:Crna , Crna Boja na ocite, Broj na nogiceto: 38
Familijarna situacija:
Sama so svoite deca .........Adresa: FK Obilic, Beograd, Gospodara Vucica 120 .........Znak vo horoskop: Blizanci Politicka pripadnost-aktivnost: Clen na Stranka" srpsko edinstvo"

Privatni zivot Stepen na obrazovanje: SVS -sredna veterinarska ......Stranski jazici: Angliski............ Kola: Gi Menuva...... Hobi: Fudbal............ Kvalitet: Iskrenost .... Mani: Kafe na prazen zeludnik.......predmet vo skolo koj go sakala - Muzicko, mrzela -fizicko/Matematika.........

Sta najvise ja razocaralo: Lugjeto i i tie "prijatelji"
So kolku godini prv pat se zaljubila: Vo osnovno na priredba..... Nejzina prva ljubov : Ne se sekjava....... Se plasi: od bolest
Prorok: Cigari.....Posvetenost kon decata: Veljko (5) i Anastasija (3,5)..... ide na odmor: Kopaonik Klub za koji navija: "Obilic"...... Sport: Fudbal
Najdobri prijateli: Sestra Lidija, majka Mira i tatko Slobodan

LICNO NE I" JA SLEDAM KARIJERATA........AMA PROSTO I SE VOODUSEVUVAM KAKO ZENA...

Изменето од bijonse1 - 27.Март.2009 во 17:31
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 23:25
mnogu e jaka
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 10:55
deka e cool...srce e
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 11:00
STO IMA DA MISLAM ONA NEKA MU JA MISLI HAHAHA
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 11:08
abe misli malku cccc
Кон врв
sanjicka21 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Март.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanjicka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 16:50
CECA=PLASTIKA CICA
Кон врв
jenifer lopez Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jenifer lopez Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 12:47
Ceca e primer za zena,idol mi e
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2009 во 23:06
Originally posted by VkusiMe_M VkusiMe_M напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Ceca hmm pa mi ostava dobar vpecatok.Kako pojava mi se dopagja iako ne slusam takov vid na muzika, no koga ke ja nacekam, bez razlika sto sum devojka sakam da vidam kako izgleda.Sekoja cest za nea.

Aj sega kazi mi dali izgleda dobro so celulitot

Ова е гарант монтажа она е многу слаба за да има таков задник,и нема толку дебели бутини, не е тоа цеца...........не ја слушам и мислам дека не е добар пеач меѓутоа несомнено е добра женска ,дама секогаш средена и посебна и има големо срце,и не се срами да заплаче кога чувствува тага тоа го покажа на закопот на нашиот Тоше.Голема личност пред се.

Изменето од гјувеза - 07.Април.2009 во 23:13
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
Cobishte Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cobishte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:13
абе за еднаш-двапати арна е...зошто да не..
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 20:39
Sto taja ima pominato i videno e posebna prikazna , igrase so golemite ribi i ja papa ajkula ,. Zabavna tetkica
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 21:02
па дајте бе луѓе собрана е од биртија!!! има направено петсто пластични операции, а тоа што го гледате на сликите каде што е средена и згодна е фотомонтажа во стилот на фотошоп, исто како и секоја друга таблоид - ѕвезда на светов, а целулит е нормално да има како и секоја друга жена на светов
не сакам да ги навредам нејзините фанови или неа, ова се факти, кој сака нека ми верува плазење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2009 во 16:20
Najlesno da se presudi nesto bez dokazi....
Sekoj komentar .......500 operacii , birtija , krupni ribi izvadeni vi se od "gjeb" ili ednostavno od javnite novini koi znaete vazi praviloto ..."ne e budala toj sto ne znae da cita , nego budala e toj sto misli deka sve sto pisuva e vistina".........
Jas licno ne bi dala takvi ljubomorni,navredlivi komentari za nekoja osoba koja licno ne ja poznavam.......

Ferski i intelegentno e da se kaze DA !!! ja obozavam ....
ili NE !!! ne ja obozavam....i KRAJ ...

Изменето од bijonse1 - 10.Април.2009 во 16:23
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2009 во 10:06

jaka zenska e nema sto
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 50>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,047 секунди.