|
РОДЕНДЕН - 14.април, English Pub - Скопје |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa MORA da prisastvuva zosto jas kje se povikam na ramkovniot dogovor i kje e obvinam za negovo nepocituvanje ........... i plus , ako ne sme odele jas i taa , doznav deka i edna mnogu vazna funkcionerka so koja gi izgladila nedorazbiranjata nemala da ide e pa sega druagrke ВАЖНА , vidi kolku si ВАЖНА za site nas
Изменето од miroslav_g8 - 06.Април.2009 во 22:43 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу...што читам овдепа шом не доаѓа ВАЖНА,ондак не ме броете ни мене...толкав пат да тепам џабе...само кога ќе помислам колку ќе биде тажно...ќе нема кој да вика-ДА ЖИВЕЕ ВМРО...не,не...не доаѓам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj forum e naj pederski koga se raboti za sobiranki, taka bilo i taka ke ostane.....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и што сега важна ви е изговор на сите
таман се израдував дека сега ќе бидеме повеќе од двајца без тројца, и сите испаднавте педери дај не се заебавајте вака блу, немај гајле тоа ти што си организирала, на сите собиранки со тебе убаво сум си поминал |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро сега се договори датум и место?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako uvek NE!!!!! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зошто така?
Еве ја се нафаќам да идам во Скопје иако немам време.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ve zezat za VAZNA zar ne primetuvate. koj saka da dojde ke dojde..koj ne ne
zabegan fala na utehata |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде одредете место во Скопје каде ќе биде и готово,кој дошол добре дошол.
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може ли само да не го употребувате зборот на ,,п,, ??
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во еден момент мора да се пресече! Нека биде вака:
- на 14. април - вторник (иако е работен ден) ќе се собереме во Бистро во МНТ во Скопје (English Pub) во 20:00 часот (се собираме порано, зашто утредента е работен ден - за да имаме повеќе време за дружење). Нека биде собиранката во работен ден, затоа што, како што беше кажано, Бистро-то е (полу)празно и така ќе можеме да се ВИДИМЕ и да се ЗАПОЗНАЕМЕ и да се ИЗМУАБЕТИМЕ без да ни ги (пре)полни гласната музика ушите.
Кој сака - добредошол!
За оние кои нема да можат да дојдат тогаш, ќе договориме друг термин... во темата: “Сте ли за да се најдеме сите од форум?“
Предлагам тоа да остане така.
До роденденот имаме уште една недела!
Мразам кога морам да ги “стегнам“ работите, ама кога се мора, ништо не е тешко...
Ајде сега да се преброиме...
Јас се пријавувам дури и да бидеме барем двајца. Зчачи во моментов има еден пријавен. Кои се другите?
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас планирам да дојдам,но се уште не е 100% сигурно,деновиве ќе знам сигурно.
Не ми се иде сам тоа е проблемот,ако успеам да ја наговорам една членка сограѓанка моја идеме двајцата дефинитивно.
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па, редно беше некој сериозно да тропне на форумскава страница () и да пресече. Конечно нешто конкретно...Друже, свака част....
Туку, како тоа викаш дека има само еден пријавен кога ми вети дека ќе одиш ако одам јас? Е, сега, пошто одиш ти, по автоматизам у комплет со тебе долазим и ја,така да двајца се веќе сигурни... Хм, вчера реков дека без зенмастер и јас не одам... Чарето го барам у една екстра понуда од моја страна кон него што ако ја одбие- не го примам у пушална веќе...ЗЕН;добијаш кафе и чаша вода од мене , само ти дојди Диал? |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи за сега вкупно двајца сигурни и двајца потенцијални....
Се разбира дека можете да викнете и другар(к)и колку што сакате
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |