|
Спротивностите се привлекуваат? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA, masko i zensko neli se dve sprotivnosti uf me stai u misla .......sega znam zasto mrazev Fizicko ova Fizika be |
||
Zivi bili pa videli,.......
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dve licnosti so napolno ist karakter ne postojat ... jas zboruvam za slicnostite...daleku od nesto kakvo sto e "narcisoidnosta" .... Nemozes da bides so nekoj koj ja saka zimata a ti go sakas letoto .... so nekoj koj ja saka crnata bojata a ti ja sakas belata ... nekoj koj slusa turbo folk so nekoj koj slusa rock ..... Zivotot vo takvite slucai bi bil beskrajno dolgaaaa raspravija od koja na krajot sepak nekoj ke "pukne" .....
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај видете дали се привлекуваат спротивностите во следниве ситуации:
-ТАА сака да им помага на луѓето- ТОЈ смета дека секој сам треба да си се снајде...(и сега ќе се испокараат дали да му се дадат 10 денари на циганот што проси) -ТАА смета дека пријателствата се искрени, цврсти и треба да бидат што повеќе- ТОЈ смета дека сите пријатели се од корист со тебе...( и сега запознаваат некој пар па ТАА сака да се дружи со нив, а ТОЈ вели дека сигурно сакаат да ги искористат некако) -ТАА сака рок-ТОЈ е турбофолкер и му смета гласната музика... -ТАА сака поезија-ТОЈ смета дека поезијата е залудно губење време -ТАА сака филозофија и говори на повисок стил-ТОЈ не разбира што сака да каже и вели дека филозофира премногу - ТАА сака здрава храна - ТОЈ сака нездрава - ТАА сака едно дете - ТОЈ сака три -ТАА е грижлива - ТОЈ е бесчувствителен -ТАА е со полиберални сфаќања (пр хомосексуалноста) - ТОЈ е хомофобичен - ТАА смета дека жената треба да гради кариера - ТОЈ смета дека жена е да седи дома и да раѓа деца, да шие и да пере.. Овде има ОГРОМНА ПЛОДНА ПОЧВА за расправии, караници, меѓусебно неразбирање.......сето тоа како резултат на различностите... |
||
МИР со сите
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои жички едноставно не се спојуваат.... нула со фаза,фаза со нула......некои се погодуваат обично фаза со фаза.....има голема разлика......ако се погоде нула со фаза доаѓа до спој.....тоа не чини |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se privlekuvaat, osven ako se raboti za sprotiven pol
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали
спротивностите се привлекуваат или се одбиваат, е многу сложено
прашање, доколку се однесува на човечката интеракција. Се’ зависи од
потребата кај човекот, која, кога ќе стане освестена, прераснува во
мотив - за привлекување или за одбивање.
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svetot ide napred ,se se menuva.... Najnovite naucni istrazuvanja imaat dokazano deka najuspesni vrski i brakovi se onie kaj koj partnerite se razlicni,no imaat isti smernici... Ucat eden od drug,interesno im e,dodeka eden den ne stanat edno. |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesno e da se smeete na ist vic, da peete ista pesna, da se nadopolnuvate i podrzuvate ... nema nisto interesno vo kavgite i rasprviite koi gi nosat novite raboti koi ke gi naucite za partnerot a vas ne vi se dopagjaat ...sto togas? ... ke ja navednete glavata i ke go prifatite kako takov??? .... znaci samite ke se menuvate za da stanete poveke kako nego , za da mu udovolite na nego ... ja menuvate vasta sprotivnost za negovata za da nakraj pak stanete ISTI ......
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мнооооооооооооогу паметно |
||
МИР со сите
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам со ова и плус мислам дека не е проблем дијаметрално спротивни луѓе да се привлечат но тоа е најчесто на физичка основа и толку. Луѓе што се различни ко небо и земја не можат да опстанат заедно едноставно животните правци им се разидуваат и тоа е тоа, многу просто и едноставно. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од друга страна
при самото привлекуванје ниту еден ниту друг многу незнаат за себе па излегува дека се привекуваат секакви но спротивните ќе се заљубат |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го делам мислењето со двете членки Е затоа мене полесно ми иде со оние личности кои се слични на мене , и во муабет и во размислувања и во реагирање во дадена ситуација .....и во љубов ............ |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и колку е интересно ако на се само климаат со глава и секогаш се истомисленици?
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На крај краева ќе раскинат не дека имаат спротивни животни стилови и идеали туку дека турбофолкеров е сељак... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |