![]() |
|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i Mona Liza te saka tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
а што си и ти на мона лиза? портпарол!
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
убаво име има! искрено се надевам дека и неговиот носител е исто таков!
![]() |
|
![]() |
|
мислам, на членката над мене.
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Анѓелина...фина, паметна убава......
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
2ра братучедка од на татко и страната ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
jas seushte za nikoj nemozam da komentiram,moram da ve pocitam ushte nekoe vreme,vaka za pocetok mi ostava eden lik mnogu dobar vpecatok ama nahnadno ke napisam koj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Дефинитивно едни од форунџиите кои ми оставиле силен впечаток се brza и zbunet
Збунет нема слика на аватарот , но според она што до сега на форумот го читав од него ,би рекла дека е многу креативна душа , со надпросечна интелигенција , полн со хумор, има многу осет, знае да го погоди вистинскиот момент и многу ме почитува ![]() Брза , иако не иди често на форумот ми е еден од најверните пријатели на форумот, секогаш ме насмејува , и он е доста паметна личност, ми се допаѓа начинот на кој му реплицира на некој , пошто тоа знае умешно да го направи , прекрасна личност е ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
CST
![]() A NAD SETO TOA E POLNA SO NEKOI SI LINKOVI KAKO ENCIKLOPEDIJA E ![]() SE NA SE E DOBAR DRUGAR ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
igi , my chat firiend
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() супер си на карактер и лесно се прилагодуваш на секој /а + многу си друштвен + имаш трпение и живци и тешко може некој на глава да ти се качи ( освен nikola_hm ![]() ![]() Изменето од CST - 08.Април.2009 во 11:35 |
|
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Vo polsedno vreme poveke sum na forum otkolku na cat i veke imam omileni likovi odve koi si gi citam stalno,,,
anastea, milatajas, anakin, ВАЖНА, mila28 a neomileni nemam oti mislam deka na forumot site se ok.... Изменето од MyWay - 09.Април.2009 во 15:24 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne mi "lichi" na analiza ova gornovo,..ama, i moevo pa, ushte pomalku e toa!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
kakvi analizi?!ova ti e koj so kogo mu odi muabetot
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |