![]() |
|
Машки имиња за новороденчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Автор | |||
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
matej
jovan |
|||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Трајан.
|
|||
![]() |
|||
Nanicka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
||
aristotel
|
|||
![]() |
|||
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
||
a jas ke si go krstam aleksandar makedonski pa ke se druzat ![]() |
|||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|||
![]() |
|||
goodhard ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
Lion, Marcelo.....
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Атанас
|
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Moite sinovi se vikaat Daniel i David, mene mi se dopagaa tie iminja zatoa sto sekade vo svetot isto se pisuvaat i izgovaraat, taka da ke nemaat problemi za izgovaranje i pisuvanje bilo kade da se.
Interesno mi e i imeto Troj sega vo posledno vreme. Toa ime e od anticka Troja koja bila Makedonska isto taka.
![]() |
|||
![]() |
|||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
||
давид даниел не се изговара насекаде исто , поготово давид.
|
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
Dobro sega, izgovorot e slicen vo sekoj slucaj a pisuvanjeto e potpolno isto.
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Robert
![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Batus ti ja pogodile temava.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yazan????
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
ehehe ako imam since taka ke go vikam. Robert ![]() P.S. kakvo ima e toa Yazan? Изменето од bounty_hunter - 06.Април.2009 во 17:38 |
|||
![]() |
|||
||
Arapsko... Jas mojot sin taka ke go vikam.... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |