![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 566> |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес е последен ден за одмарање.....од утре на учење пак........
|
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
денес добро завршена работа
и имав време и за себе ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
kako i sekoj den...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Denes...tezok den..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
денес,....... ми се разубави денот.......
![]() ![]() ![]() алал ти вера....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes,kje idev na kafe
ama mi otkazaa...
sega kje se setkam niz butici
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Denes ke odam na kafe pa posle ke se setam po butici
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
denes nekoj .........
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
offff denes super mi e denot... ja iscistriv cela soba.. i sega sum freee za na forum....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() Денес тмурно.... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
denes .....bese kako sto si isplanirav
![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
denes...mnogu mrazam nedeli... kako pregazen se cuvstvuvam...lele vcera mnogu ispiv
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DENES MI E SUPER
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес многу сработив, а ништо не е видливо на дело
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 144145146147148 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |