|
РЕФЕРЕНДУМ за ИМЕТО |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | ||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
самиот референдум ја покажува несигурноста на владата...
каде е цврстиот став???????
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што ако испадне- народе ние не сме криви,вие сами си одлучивте |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има тука и друга димензии
можеби е време да се прекинат разговорите оти тие немаат смисла едноставно решење е референдум ако народот се изјасни НЕ оти ЛОУ убо кажа на кекого народ е држава, се надевам и за нас ако народот казе НЕ името е бетонирано ,, за нек векој и никој нема право понатаму да преговара за било што грчите највече се плашат од овој потег а европејците го посакуваат да ис се скине тва прашање од СТАПОВ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dokolku se izglasa referendumska soglasnost za promena na imeto a toa e nesto vo koe ne se somnevam deka kje se sluci poradi partiska direktiva i rezervnite 200 .000 glasovi koi CIA gi naveduva vo nekoj svoj izvestaj a spomenat vo eden drug komentar vo edna druga tema na ovoj podforum , i sekako kako" dobronamerna " sugestija od nasite " prijateli , se nametnuva prasanjeto PA ŠTO BADIJALA SE INAETEVME SO GRCITE ? ........ zosto dozvolivme tolku vreme da ostaneme von evro - atlanskite integracii pod opravduvanje na " cvrstiot stav " vo odnos imeto i identitetot , badijala potroseni silni pari za razno - razni reklamni spotovi , internet agitacii , patuvanja nasekade po svetov i vekov , otkrivanje na antickite koreni i nivni potomci niz Pakistan so nivno doveduvanje vo Republika Makedonija i kakvi uste ne gluposti i cirkuzijadi a seto vo funkcija na dokazuvanje i pokazuvanje i seto toa vo organizacija na onoj koj sega predlaga referendum......... dali bese potrebno seto toa sto se slucuvase za na kraj tolku prosto i ednostavno da se dojde do tolku sakanata cel ......... da se izbrise postoenjeto na nesto koe mozebi kako drzava ne postoelo no sekogas postoelo vo srcata na narodot .... IMETO MAKEDONSKO ........ i ne od drugi tuku od samite sebe ......... kako kolektivno HARAKIRI vo rezija na onie koi toa nema da go storat a bi trebalo dokolku imaat cuvstvo za MORAL ........
Изменето од miroslav_g8 - 06.Април.2009 во 10:27 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti znaes li voopsto sto e REFERENDUM??? vo vreminja na vasata TOTALITERNA VLAST nemase narodot sto da kazuva i ti sega tuka sakas demokratski slivi da mi prodades??!! i aj sea zemi paloma i uzivaj vo PORAZOT! |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам како воопшто може да се размислува за промена на името, односно со референдум се дава можност да се промени
едноставно ми се гади од помислата на промена на името, си имаме устав, си имаме име, нема што тука да се дискутира, нема што воопшто да се спомнува било каква промена |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
народот гласаше за ВМРО заради цврстиот став кој го имаат во врска со името,во врска со преговорите со Грција...
прашувам пак -ЗОШТО СЕГА РЕФЕРЕНДУМ? зошто народот да се изјаснува? нели се тие пратеници од народот нели ги изгласавме зашто имаме доверба во нив нели ние го делиме со нив истото мислење ако владата рече не за промена на името(зашто, никој не сака да се смени името)нема што тука да го мешаат народот власта е за тоа да ги донесе клучните одлуки во овие моменти нема потреба од расфрлање пари сите се изјаснивте дека го цените Ѓорге и душата би ја дале за Грујо зашто се чесни и паметни сега нека ја понесат тие одговорноста па што биде не народот не опозицијата не странските амбасадори туку ВЛАДАТА доста се расфрлаа пари сега е време да работат Изменето од Andjelina - 06.Април.2009 во 10:37 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ubavo znam sto e referendum ......... dali ti znaes sto kje se sluci otkako kje se sluci referendumot i na civa steta kje se sluci referendumot ....... i veruvaj , nikogas ne uzivam koga MAKEDONIJA gubi ......... Изменето од miroslav_g8 - 06.Април.2009 во 10:38 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сум пак убеден во друго
после било какво чепкање во името ќе следи референдум предизвикан од македонскиот конгрес |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама какво чепкање во името човече
името останува Македонија ние сме Македонци без представки наставки и што ти ја знам ВМРО има цврст став-неменување на името ни по цена на НАТО и ЕУ... бар така не информисаа |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
referendumot nosi tokmu takva opcija a vo intres na doispolnuvanje na site obvrski za clenstvo vo nato i eu ........ a glavnata i OSNOVNA obvrska e tokmu taa .......... otkazuvanje od IMETO i IDENTITETOT ..............
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nejasnotii ..... do vcera najgolemite " patrioti " obvinuvaa i nasekade gledaa neprijateli na Republika Makedonija i predavnici koi za pari kje go prodadat imeto MAKEDONSKO .......... a sega , dobrovolno na referndum kje se otkazat od ona sto nekoj sakal da se otkaze ama za pari ......... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е најблиску до вистината. На владата и треба алиби за пред меЏународната: ние и да сакаме да направиме промена на името, против волјата на народот не можеме. А народот на сите спроведени анкети, во најголем процент е против било каква промена на името. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa tie i ponataka stojat na stavot ......... vo prasanje e narodot ... toj kje se izjasni na referendum onaka kako sto kje mu se nalozi i nemu i na onie fantomski 200 .000 glasaci Изменето од miroslav_g8 - 06.Април.2009 во 10:52 |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |