IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Дом и градина
  Активни теми Активни теми RSS - Цвеќе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цвеќе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 32>
Автор
Порака
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 17:50
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 19:24
за 18 роденден пријателките од мајка ми ми подарија цвеќе и многу му се радував... прв букет што сум го добила и баш си го сакав...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 16:34
ne mi poklonil nikoj do sega cveke
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 16:35
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

ne mi poklonil nikoj do sega cveke

NE PLACI DUSO JAS KE TI POKLONAM
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2009 во 16:39
fala
Кон врв
zaljubena izgubena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 79
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaljubena izgubena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 11:59
ne mi se romantichni cvekjinjata, ne znam oti. povishe kje se izraduvam bajadera da mi donese :D hahahaah
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 07:19
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 15:29

Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2009 во 09:33
И цвекето има свој јазик и секој цвет искажува чувство.Бојата на цветот ,што сакате да го подарите има голема улога во тоа што сакате да пренесете како поракасреќа

Затое еве неколку мали совети ,кои се надевам ке ви помогнат при изборотсреќа

Белите цветови:симбол на чистота,невиност,чесност,но исто така и на наивноста,среката,префинетоста и елеганцијата.Всушност белината на цветовите ја отсликуваатубавината и перфекцијата.среќа

Жолтите цветови:симбол на  луксуз,победа ,успех,ни исто така и симбол на неверство и предавство.Жолтите цветови евоцираат на светлина,сонце ,хармонија.Со букет од жолти цветови можеме да ја искажеме нашата срека дека сме сакани и среката на животот.среќа

Потрокалови цветови:симбол на срека,убавина ,на големина и на рамнотежата во духот и чувствата.среќа

Розеви цветови:симбол на младос,нежност и приврзаност.Розевите цветови евоцираат нежност и би ги подариле на некого на кого би сакале да му го искажеме нашето пријателство или нежна љубов.среќа

Црвените цветови:симбол на храброст ,амбиција ,на жестока љубов но исто така и симбол на лутина.Со црвените цветови се искажува страсноста на нашите чувства.среќа

Сините цветови:симбол на чесност и невиност.среќа

Виолетовите цветови:симбол на мир ,нежност ,срамежливост.Со Виолетов букет би ја искажале длабочината на чувствата со најголема дискреција или би му напоменале на некого ,колку многу го сакате.среќа

Зелени цветови:симбол на надеж,срека и оптимизам.среќа

Сега не ви останува ништо друго сем да тркнете до најблискате цвекара и ги искажете чувствата  на лугето што ви значат,внимаваки при изборот на боитенамигнувањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 00:26

Eve nekolku idei......
praznik za ocite.....
i ubavina za masata....
трепкање

Изменето од bijonse1 - 07.Јуни.2009 во 00:28
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 20:55
missing
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:10
missing

На балконот имам и градинарски растенијаголема%20насмевка, ова е од оние мали домати.
Кон врв
Stojadin Lord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:27
Daj mi svakjo sjeme
da i ja vj posadim.
Draga je moja sve sotrla
izbrstila mi je njivu cjelu
nemam ni jedn izrastak u njivu
da sebi rucak spremim

Al bar mi je ona sita....
u mojoj kozi najbolje disem....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:51
Имам уште вакви патлиџани, имам и од минијатурните пиперчиња, украсен магдонос (тоа од градинарски култури) а зафатив замисли и семки од папаја, за сега сите напредуваат, ќе видиме и нешто егзотично.
Од украсни цвеќиња ги имам љубичиците, пркос, алои....

Така да...ќе има и за тебе Столе.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.