|
Цвеќе |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 32> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за 18 роденден пријателките од мајка ми ми подарија цвеќе и многу му се радував... прв букет што сум го добила и баш си го сакав...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi poklonil nikoj do sega cveke
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE PLACI DUSO JAS KE TI POKLONAM |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se romantichni cvekjinjata, ne znam oti. povishe kje se izraduvam bajadera da mi donese :D hahahaah
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И цвекето има свој јазик и секој цвет искажува чувство.Бојата на цветот ,што сакате да го подарите има голема улога во тоа што сакате да пренесете како порака
Затое еве неколку мали совети ,кои се надевам ке ви помогнат при изборот
Белите цветови:симбол на чистота,невиност,чесност,но исто така и на наивноста,среката,префинетоста и елеганцијата.Всушност белината на цветовите ја отсликуваатубавината и перфекцијата.
Жолтите цветови:симбол на луксуз,победа ,успех,ни исто така и симбол на неверство и предавство.Жолтите цветови евоцираат на светлина,сонце ,хармонија.Со букет од жолти цветови можеме да ја искажеме нашата срека дека сме сакани и среката на животот.
Потрокалови цветови:симбол на срека,убавина ,на големина и на рамнотежата во духот и чувствата.
Розеви цветови:симбол на младос,нежност и приврзаност.Розевите цветови евоцираат нежност и би ги подариле на некого на кого би сакале да му го искажеме нашето пријателство или нежна љубов.
Црвените цветови:симбол на храброст ,амбиција ,на жестока љубов но исто така и симбол на лутина.Со црвените цветови се искажува страсноста на нашите чувства.
Сините цветови:симбол на чесност и невиност.
Виолетовите цветови:симбол на мир ,нежност ,срамежливост.Со Виолетов букет би ја искажале длабочината на чувствата со најголема дискреција или би му напоменале на некого ,колку многу го сакате.
Зелени цветови:симбол на надеж,срека и оптимизам.
Сега не ви останува ништо друго сем да тркнете до најблискате цвекара и ги искажете чувствата на лугето што ви значат,внимаваки при изборот на боите
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nekolku idei...... praznik za ocite..... i ubavina za masata.... Изменето од bijonse1 - 07.Јуни.2009 во 00:28 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На балконот имам и градинарски растенија, ова е од оние мали домати. |
|
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj mi svakjo sjeme
da i ja vj posadim. Draga je moja sve sotrla izbrstila mi je njivu cjelu nemam ni jedn izrastak u njivu da sebi rucak spremim Al bar mi je ona sita.... |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам уште вакви патлиџани, имам и од минијатурните пиперчиња, украсен магдонос (тоа од градинарски култури) а зафатив замисли и семки од папаја, за сега сите напредуваат, ќе видиме и нешто егзотично.
Од украсни цвеќиња ги имам љубичиците, пркос, алои.... Така да...ќе има и за тебе Столе. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |