|
Вашиот сегашен партнер... |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,среќна сум...после се што поминавме,можам да кажам дека сум конечно среќна!
Добивам се она што барам,дури и повеќе!Добивам се заслужено и незаслужено.Целосно се надополнуваме,но имаме една заедничка страст која уште повеќе не поврзува...уметноста,иако професиите ни се во сосема друг правец.Се она што мене ми недостига,го има тој и обратно и воспоставуваме идеална рамнотежа. |
|
goodhard
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i ne bs
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu misli
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uffff znam deka mnogu si go sakam i uzivam vo sekoj mig
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот сегашен партнер...па може да се каже дека сум прилично среќна...го сакам(сега за сега )..знае да ме насмее..да ме изнервира(кога не треба )...но најбитно..знае да ме утеши кога ми треба утеха..знае да слуша и да дава добро совети...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само што зар’ча...
ем ме налути денеска, ем на крај и тој лут заспа |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само зборува ли зборува.... ама интересни работи ми кажува, па секогаш заинтересирано го слушам ...
Добра душа има, за ништо ми се нема налутено до сега... ми се нема развикано или да ме навреди, заеднички се договараме за се`, но и јас нешто да решам никогаш не ми вели: Не, не може! Ми се допаѓа и што не ме контролира постојано, да е нападен, па на секои 5 минути да ми се јавува и да ме прашува што правам, со кого сум и слични такви работи, едноставно ја знае границата! Воопшто не е љубоморен ( а и нема причина да биде ) ... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me zameni so kompjuterov hahahahaha
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno da...daljina cini cuda...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја обожавам ама штета што не е до мене..
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се усеќам комфортно со неа и немам трпење да дојде сабота и да одам во Скопје пак да бидеме заедно. Душица си е она
|
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |