IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Изборни резултати, коментари...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изборни резултати, коментари...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 24>
Автор
Порака
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:45
Originally posted by pcelka pcelka напиша:

И сега кога собра сили Фрчко да ја честита победата на ВМРО и
  на владиниот кандидат за претседател,  тој кој што бега од Господ како од ѓавол, неговата  последната негова реченица беше...
..........Господ да ја чува Македонија.................!!!      изненадување

....од што, дали од предвремени ИЗБОРИ,...ДОСТА беа сите овие изборни години, бир година бир, избори, кому му се посака,..се стега околу појасниот пантолоно држач  на македонскиот граѓанин,.... да му е честит изборот за граѓанскиот претседателски кандидат......
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:47

За првпат кај нас , победува кандидат, кој не припаѓа на ниедна
политичка партија, и јас се надевам дека , ќе биде подеднакво ист за
сите граѓани на нашава земја.
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:54

....дали Си толку сигурна во твоето мислење,....или пак се подбиваш со мислата на форумџииве... или пак мислиш дека сме од Марс,... Горѓе бил граѓански изабраник!?,..јас го знам од КПЈ тој беше друг човек!?... или пак кај го најде малецкиов колакава грѓанска зблуда!!....
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:55
Сепак КПЈ не постои денес значи човекот сепак е политички неопределен(нема партиска кинишка од Македонските политички партии) зар незбунетост

Изменето од Boogie - 06.Април.2009 во 00:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:59

dras...Зошто толку се нервираш... ???

Јас не го знам од КПЈ,  но знам дека сега нее член ни на ниедна политичка партија, само беше подржан од ВМРО, и ќе повторам
нашиов претседател нее политички определен... !!!
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:02

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Немој жити бога, ќе се помочам од смеење. Или ништо не разбираш, или мислиш дека ние останатите сме глупави.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:05
За кои останати станува збор зависизбунетост
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:07

Јас не го знам од КПЈ,  но знам дека сега нее член ни на ниедна политичка партија, само беше подржан од ВМРО, и ќе повторам

голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:12

...Си зминав од форумот , ...но кога ме веќе провоцираш!?,..Јас воопшто не би бил против Иванов ако немам осет дека е марионета на г-дин Г,,, и веројатно кога г-дин И... ќе ја одржи довербата на македонските граѓани без покровителство на хегемонистичката мисла на г-дин Г... би рекол нека му е честита победата, но верувај дека немам желба преку „белиот лист“ да Му ги испорачам честитките на г-дин Г...!?,.... ќе се сретнеме брзо на нови предвремени избори, ...кои и сега скапо не коштаат ...кој ќе ги плати?... останува ребусот македонски,....дали ќе се освестат македонските граѓани!!!!....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:16
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Немој жити бога, ќе се помочам од смеење. Или ништо не разбираш, или мислиш дека ние останатите сме глупави.

...Мило ми е што толку се изнасмеа...можеби јас не разбирам...не%20зборувам
Но не помислив и никаде не реков дека ,,останатите се глупави,, 
Само си напишав мое мислење.....плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:20
Originally posted by dras dras напиша:

...Си зминав од форумот , ...но кога ме веќе провоцираш!?,..Јас воопшто не би бил против Иванов ако немам осет дека е марионета на г-дин Г,,, и веројатно кога г-дин И... ќе ја одржи довербата на македонските граѓани без покровителство на хегемонистичката мисла на г-дин Г... би рекол нека му е честита победата, но верувај дека немам желба преку „белиот лист“ да Му ги испорачам честитките на г-дин Г...!?,.... ќе се сретнеме брзо на нови предвремени избори, ...кои и сега скапо не коштаат ...кој ќе ги плати?... останува ребусот македонски,....дали ќе се освестат македонските граѓани!!!!....

Не те провоцирам јас...врати се погоре и ќе видиш дека ТИ два пати ме цитираше....

И не се радувај на предвремени избори, затоа што во догледно
време не ќе има потреба од тоа...

И да Македонскиот народ, конечно се освести, а денес го докажа тоа...!!!     голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 01:30

Originally posted by dras dras напиша:

Не те провоцирам јас...врати се погоре и ќе видиш дека ТИ два пати ме цитираше....

И не се радувај на предвремени избори, затоа што во догледно
време не ќе има потреба од тоа...

И да Македонскиот народ, конечно се освести, а денес го докажа тоа...!!!     голема%20насмевка

...сирурна ли си во тоа или од тебе говори победничката еуфорија,.... г-дин Г.... бара уште малку Ваша доверба, ...за да ни ја испорача сета македонска Вистина,.... да живее иднината македонско-античка, но дали се тука сите македонски граѓани,..... некако некој ја ускрати коалициската доверба!?... дали пред Македонија не е некој нов ПРЕДИЗВИК!?....
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:03
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

I ne znam sto e tolku cudno... zasto ne izleze opozicijata so podoveten kandidat... izborot bese pomegu tie kandidati...  a Frcko nikako ne bese podobriot kandidat среќа
i sto ???изненадување
demek , vie ste gllasalle za inidivid a ne za partija ?????нека%20ти%20е%20срам

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 08:04

Сигурна сум...!!!

А уште повеќе се радувам заради тоа што господинот Г. и господинот И. ги добија избориве и без Вашата доверба...!!!

Да живее Македонија, и сите во неа, без разлика кој колку и каква ја сака...!!!    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.