![]() |
|
USB мемориски стикчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | ||
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1:1000000? Treba da igram loto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
јас го извадив пред да го деактивирма, па , се што имаше на него , се избриша. а да се расипе, тоа не сум чул .
|
||
![]() |
||
metallica4ever ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
|
Jas imam kongston 1 godina i kusur i suoer raboti :D
|
||
![]() |
||
zoki1 ![]() Група ![]() Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Imam usb kingston ,izvonredno e,zenami go butna vo masina za perenje i toa na 60 stepeni. Izdrza i povtorno rabotese,se razbira posle dobro susenje.
|
||
![]() |
||
audiotuning ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Е тоа ти е кингстон и тоа само за 410ден 2г.
|
||
![]() |
||
kingofkings ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
|
На мене пред недела дена ми се расипа 16гб усб стик и сега си земав 8гб оти нема пари за 16 пак :D
|
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
пак стара тема гледам
![]() USB стикот доколку се практикува да се вади без еject можно е помеѓу стикот и портот на компјутерот да се појави искра која ги брише податоците на цел УСБ стик и на половина од меморијата на усб стикот не може да се запишува повеќе. затоа користете еџект попаметно е. инаку јас имам Lexar усб стик и добар е брз е 4гб е и сето тоа за 590 денари од еленик |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
Imam stik Kingston od 32 GB.
Imam problem so toa sto zapisanite podatoci po izvesno vreme gi gleda kako hiroglifi. Najverojatno e eban :( Se poprava li ova ??? Pozdrav |
||
![]() |
||
Avira ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() System Administrator Регистриран: 10.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Секако дека се поправа. Оди десен клик - Languages - English |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |