IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Да ја прославиме победата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Да ја прославиме победата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:21
Ма не
Не сум партиски определена

Изменето од Lithium - 05.Април.2009 во 22:22
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:23
hmmm ako slavis iskreno so nas ostani среќа
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:24
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Да си одам јас а

Не. Седи си и немај гајле. Народот и онака не победува и нема што да слави. Не зависно кој да е победник народот секош губи. Затоа седи и немај гајле. Радувај се што ќе дојде ден кога и народот ќе слави победа.намигнување

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:24
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Ма не
Не сум партиски определена

Ostani milo ti ... vidi sto ubava atmosfera vladee големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:25
ВАЖНА слушам нешто музика
ова да не е од кај тебе дома а
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:25
orlov i tebe kako na nelson krivo ti e sto vas frcko se posramoti pred makedonija i sega ste so pokisnati faci kako kamion da ve zgazil hahahahaha
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:26
hihihi abe crv4e segde se slavi moze i od kaj mene da eголема%20насмевка
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:29
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

orlov i tebe kako na nelson krivo ti e sto vas frcko se posramoti pred makedonija i sega ste so pokisnati faci kako kamion da ve zgazil hahahahaha

nit e frcko moj , nitu sum pokisnat...jas glasav za selmani...veke vi rekov...
a OHRID VODI SDSMплазење
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:32
abe luge aj da vi ispeam edna pesna sega bas ja slusam!

Zaedno mozeme poveke
Ako site vo edno se splotime
Sonce vo srcata nosime
Makedonija samo ja imame!

Zaedno mozeme poveke
Ako site vo edno se splotime
Veke vo mesto ne stoime
site zaedno napred cekorime!!!

Eden za site koj nikogas nema
Nikogo odnas da zaboravi
Eden za site koj utre pred svetot
gordi na sebe ke ne napravi!!!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:36
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Читај ги моите стари теми за Фрчко па ќе сватиш колку јас бев за фрчко. Анастеа тоа исто ќе ти го потврди. Ама знаеш што ми е жал? Жал ми е што Имер Селмани не влезе во вториот круг па во овој да победеше за да ја почувствувавме ,,демократија,,.
А на Иванов нека му е со среќа и нека работи чесно и умно за да не му се случи импичмент.намигнување

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:39

е па ај ЧЕСТИТА ПОБЕДА
еве и со шампањ сум ви дошла на прослава
да не каже после Анакин дека додека вие сте славеле некои само се сексалеголема%20насмевка
ЧЕСТИТАМ
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:39
Pa Gorge najdobro ke raboti od site!!! Napred VMRO-DPMNE i Gorge Ivanov!!! Lele luge koga go slusam Latas na sitel abe milina mi ide kako gi jade sdsm-ovcite lele hahaha. A pa koga svakam deka vsusnost NIE pobedivme uste pogolema milina mi ide lele mnogu sum radosna ne se opisuva so zboroviiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

NAPRED NAPRED NAPRED VMRO-DPMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:42
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеpobeda
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:42
I JA IM JA CESTITAM EVE POZDRAV OD MENE
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,195 секунди.