|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 114> |
Автор | ||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мили мои, еве ви. Сега зборувајте.
Само немој да речете дека не е исто. Исто е. До нас е проблемот, односно до нашите страсти кои си ги имаме за идоли. Еве, спекулирам, како што и се спекулираше цело време на темава, но што ако сорос типците го запалија лумикс и дал фуфо во својот бес и еуфорија? Изменето од anastea - 05.Април.2009 во 21:19 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe so nam prakjas linkovi
prati mu na FUERE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo da ne izleze crkvata na Plostad kako i Plaosnik...
Tie sto najmnogu go osporuvaa denes najmnogu se slikat pred nego... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele plausnik lepotaaaaaaaaaaaaa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа сигурно ќе биде така бе братче. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a posle moze i edna ubava djamija . sto da ne ? .......... osobeno posle pazarite i izbornite rezultati .......... i poftorno po volja i inicijativa na grupa gradjani ............. vo duhot na demokratijata i tako to .........
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOZE I DZAMIJA SO DA NE
pa preku tase ako stoi |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo za dzamija treba da najdat nekoja srusena osnova
ja ima????? |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas ima i kje postoi pa ako treba i kje se najde ...... osnova .....
osobeno otkako kje bides dolznik
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe dodeka se karate za crkvata vo Skopje, neka dojdat nastata na nasiot plostad neka ja dopravat, nas ne ni smeta
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kje vi ja napravat so pa VMRO ne napravi be |
||
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako moze... Uste Nance da pobedi tuka i nemame maka |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
som buzle kje sadi jabolka
taka da i komsijata kje mu pomaga da gi prska ne sa sekiraj |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе ја изградат црквата на плоштад, и ќе заборават на се друго |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 5354555657 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |