|
Изборни резултати, коментари... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I Tito se drzi... |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo Struga izgleda vodi Merko...
Mnogu slaba izlezenost na etnickite pravoslavni Makedoncite... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikako nemozam da ja najdam temata VMRO PRED TOTALEN KOLAPS
hahahaha Stabot na SDSM se raspusti si otidoa doma |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusaj brat, abe kaj se napadnite forumdzii koi ubo ni pariraa tuka? |
|||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Два часа по затворањето на избирачките места по гостиварските улици забележителна е славеничка атмосфера во таборот на Руфи Османи. Колони од автомобили со вклучени сирени крстарат низ градот и се собираат околу изборниот штаб на независниот кандидат за градоначалник.
Според првичните пребројувања во изборните штабови и обработени податоци од 50 избирачки места, Руфи Османи води со над шест илјади гласови пред противкандидатот од ДУИ Невзат Бејта. Покрај сирените и гласните извици на името на Руфи Османи, од различни делови на градот се слушаат и поединечни истрели од огнено оружје. Од досега обработените податоци за претседателските избори во Гостивар, засега води кандидатот на ВМРО ДПМНЕ Ѓорге Иванов. Izvor A1... Odlicno se odviva situacijata vo Gostivar... |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Slavat.... Kolaps na VMRO Изменето од kultuzin - 05.Април.2009 во 21:47 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neverovatno FRCKO ima 70 000 glasovi
boga mi -- ubo da samaras zeni i doma i na ulica, toa e 70000 imidz i vo centar izgubija so 99% sigurnost |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i vo resen izgleda BUZLE kje si sadi jabolka
|
|||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ѓорге Иванов, претседателскиот кандидат на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од владејачката ВМРО-ДПМНЕ, води на изборите за шеф на државата со 221.127 гласови или 66,21%. Неговиот противкандидат од СДСМ Љубомир Фрчкоски има освоено 112.844 глас или 33,79%.
Ова се податоците на ДИК на последната прес-конференција во 21:30 часот. На гласање во овие избирачки места одѕивот е 40,24 отсто. За градоначалник на Скопје, според податоците на ДИК, води кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Коце Трајановски со 25.209 гласови, а неговиот противкандидат од СДСМ Тито Петковски има 12.553, од обработени 143 од вкупно 536 избирачки места. Dobar e Frcko dobar e a i Tito ne e los... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ene gjuner ismail izleze
i bla bla bla.............................. se usrani..... vika nema rezultati oti go bole glavata i NEMOZE NISO DA KAZE... oti treba partiska odluka koga kje dadat rezultati no pisuvat OPRSOSTAJNO PISMO so zastrasuvacko predviduvanje na nasata drzava i kje ne plasat ko mali decinja |
|||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Steta nemozam da go najdam eden post sto tvrdese deka ke ima presvrt za Frcko ...
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iiiiiiiiii 112 000 glasovi za SAMARANJE NA ZENITE
juuuuuuuuu dobro e, ama sme amnezionna nacija ruzo ruzo kaj se tive apcinja za pomnenjeto |
|||
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кандидат за градоначалник на Делчево од ВМРО-ДПМНЕ Горан Малешевски со освоени 3.243 гласа води пред противкандидатот од СДСМ Мирко Иванов кој има 1.941 глас, соопшти Општинскиот штаб на ВМРО - ДПМНЕ.
Симпатизерите и членовите на ВМРО - ДПМНЕ почнаа да се собираат пред Општинскиот комитет на партијата и да ја слават победата на Малешевски. Pocna kolapsot na VMRO... |
|||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |