|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 910111213 525> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If there's any justice in the world, I would be your man, you would be my girl
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како је добро видети те опет
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
staviti ruke na tvoja ramena kao nekad poljubi me nezno za ona dobra dobra stara vremena
Изменето од ana marija |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si problem sto sakam da go imam, ti si droga sto sakam da ja primam, ti si tajna sto smrtno me zanima, ti si grev sto nadusa go zimam... mos da e gresen redosledot na stihovite ali toa e... |
|
respect my authoritaaa
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za pesnava , studeni noze
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
One word breaks the code of silence, silence tells me all I need to know
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ана пробај оваа тu noc kad si se udavala, niko nezna zasto si plakala |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бакни бакни бакни ме нежно
најмил мој гушкај ме милувај ме ти речи ми тивко љубена ти си ми се |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA TVOIM USNAMA KAD BIDES ZASPALA DVA CU TI TIHA NAPISATI STIHA NA TVOIM USNAMA |
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mi nedotajes,samo rruke da mi das.... kako mi nedostajes dali znas?>>>>........ |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You know I love you, you know it's true To give you all of my lovin' baby what more can I do...? |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mora da e brajan adams |
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE----- OVA E SIGURNO ABBA NELI ANA
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |