|
Koj e подобар Norton или Kaspersky? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па тестирај го ќе видиш, вкрај безвезна заштита има, и се разбира денес кој било подобар Internet security да инсталираш ако имаш помалку од 1гб рам или 1 гб ќе ти кочи, рамот е беспари денес така да срамота е да имаш помалку од 2 гб. А на тој рам и на денешните дуо, 2 дуо, куадро процесори, сигурно нема да ти кочи а ќе имаш перфектна заштита. |
|||
nikolabitola
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нортон 2009 е закон, барем така мислев се додека не го одинсталирав оти го пробија кракот од Симантек, после ми направи еден куп проблеми, уште не ми работи микрофонот, и ОС преинсталирав пак џабе, ама сепак доколку с енајде крак повторно би го ставил, оти чистеше се а не го кочеше комп. Така да ако има некој нов крак би ви бил благодарен.
|
|||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто не инсталирате Kaspersky ја на пример користам касперски и кога ке отиде на црна листа клучот па барам нов ако не најдам нов го ставам на траел период кога ке помине 30 дена симнувам крак за рестатирање на траелот он го детектира како тројанец ама не е го имам проверено и така да нема потреба да се замараш кракот ке го ставиш на цд за да не го брише касперски и фураш до далје
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako se legalni t.e. licencirani i dvata se dobri. Ako ne v gubre odma
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некој сака исклучиво да го има најдоброто , според мене тоа ти е касперски
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas go koristam kasperski i zadovolen sum od nego... malku se nerviram koga baram klucevi zasto od 20 najdeni 15 se na black list... Vulnerability dali moze nekoj da mi kaze so e toa i dali kasperski go cisti toa???
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brat zato ke si zemis McAfee Total Security ili AVG 8 Internet Security ne deka Kaspersky ne cini |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ASL
Нов член Регистриран: 14.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Norton e kral za site ANTIVIRUSI ....
|
|||
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo norton ne e kral sporedi go so drugite antivirusi i ke vides koj povekje trosi od Cpu a spored moe mislenje nod32 i luge nemojte so krakovi da zemate licenci tuku barajte Username & Password ja iam licenca za 3 godini lol a bez pari go zedov
|
|||
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај дај ми го Username i passwordot |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazi zosto da ne zemame licenci so krakovi??? jas imav AVG 8 Internet Security pred nekolku meseci pa imav nekoi problemi oti ne mavav Update nekolku dena (demek sam trebase da pravi) i fati nekoi virusi i ne mozev da gi iscistam i staviv Norton koj bese zaeban a i toj gi najde virusite ama ne mozev da gi iscistam za AVG-to imav krak koj traese mislam deka bese 10 godini a sega vekje 6 meseci imam McAfee Total Security isto so krak ama koga go instalirav instalacijata traese pa da ne preteram 10-15 min oti nesto download-irase namesto da se instalira (e sega dali sum protected ili ne e prasanje) naogja virusi i gi cisti bez problem i me bendisa toa sto ima McAfee SiteAdvisor) samo me nervira sto mi se pojavuva YOUR COMPUTER IS NOT FULLY PROTECTED (a update-ot na Windows mi e isklucen) a i me nervira toa sto mi se javuva so sekoe pustanje na Windows-ot Windows Genuine |
|||
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам AVG исто ми е топ со пиратски сериски број, а тоа за виндовсот има се средува ич не е проблем. |
|||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |