IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 346>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 00:56
Znam .... sega veke mi e jasno .....
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 02:12
сдк.....ти кажав ли дека ништо нема да ја уништи нашата љубов...........
Па ни таа грешна порака
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 02:19
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

сдк.....ти кажав ли дека ништо нема да ја уништи нашата љубов...........
Па ни таа грешна порака

Знам .....Знам,...
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 10:50
Mitro,pak isto namestenaсмеење
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:23
sdtk ..... otidov голема%20насмевка ........ a ti beri umot голема%20насмевка
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 14:56
sdk ...deka mi nedostigas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 15:34
Ne duso - greska si,samo 1 godisno obostrano,poradi trepavicite.Ama pazi 1 godisno - ne povekeнамигнување
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 15:42
Сакам да ти кажам оди си
некако со други зборови
и не знам што не ми дава
но не ми се даваш
на туѓи раце нечии

faster then light :D
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 20:42
Nazovi me, da si
jos dobro to mi javi
ja nemam kud, ti stalno
si tu u mojoj glavi
k'o spas nazovi me
bez tebe su dugi ovi daniљубов
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 22:03
немам со кој да се расправам........ смешенми станува досадно онака...... на моменти мајмун
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 23:33

Slobodno mozes da se otrues koga ne razbiras i se bukvalno svakas.Ako ne me nauci do sega otruj se ili plivkaj kaj sakas megu kolku sakas i kakvi sakas ripcinja ili ribetinaизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 23:40
Oko nema da mi trepne za tebeсреќа
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 00:52

Сакам да ти кажам ...!!!

Многу ми е жал... !!!
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
sunshine_baby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 256
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunshine_baby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2009 во 03:14
После овие два дена...меѓу нас се променети многу работи...иако некој ќе си рече што ви требаше до сега,но работите некогаш се одвиваат на свој начин...
Те чувствувам за поблизок,за повеќе мој и сигурна сум она мое да пред неколку недели никогаш нема да ме изневери.
Убаво ми е кога те душкам како вчера,убаво ми е кога ме гушкаш силно и она кажано на детски,наивен и смешен начин откако ќе ме гушнеш *е вака сакам да те чувам засекогаш...*.Се е убаво со тебе,се е убаво во април...
Те љубам среќо со цело срце и душа!Се мое гравитира околу тебе,ти ме чиниш цела!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 111112113114115 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.