|
Анти-НАТО протест во центарот на Скопје! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anti nato protestot bese cupav....ama ne kaj nas...kaj nas...pa pojma nemam.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да не ни се слушаат вести, ама пред изборниот молк ни го мати есапот. Затоа се релаксираме денес. Утре ќе имаме напорен ден. А, протестите и да најавил некој дека се завршени излагал.Тие само на местото на настанот условно се авршени, а пошироко тек ќе се развиваат. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vidime dali kaj nas kje padne nekoja slakanica
oti sme varvari a vo svetot brojat mrtvi i zapaleni koli i hoteli, no tie se civilizirani e moj FUERE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...zavrsija...imase poveke policija od demonstranti... Sitel vesti....izvor na informacii....
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кој протестираше, а кој беше чувар ба редот? Велиш повеќе полицајци, значи тие беа протестантите?! Лошо ќе биде штом полицита протерстира, а народот ја чува. |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кој протестираше, а кој беше чувар ба редот? dobro prasanje!
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde sega da te vidam. Lesno e da se kazje shto se sluchuva denes tamu i tamu. Ama daj da vidam tamu i tamu koj e koj. Onosno koj koja uloga ja ima. |
|
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tie se onie...a onie se tie...a nie...nemi posmatraci....pogodiv?
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno e da se prodiskutira vo vrska so opravdanosta na anti - nato protestite ........ ne samo kaj nas vo Republika Makedonija tuku voopsto niz cela evropa ........ dali ima opravdanost ? ......... sto e povodot da sekoja godina pri sekoj samit na nato clenkite tie protesti dobivaat na intenzitet i masovnost ? ...............
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ja nis ne znam, sam bio u podrum poslednite dva mileniuma"- ...zatoa ochajno molam za informacii, sekoj dobronameren zainteresiran prosvetluvach na Narodot.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheheheheheh .............. ne znam zosto no se nekako mislam deka si kako nato taster ......... stom nekade samo i se spomene nato , ti se aktiviras
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hej, te molam nemoj da shirish takvi dezinformacii vo vrska so mojata "politichka orientacija" ...
...eve kako dokaz deka sum anti-Nato, ke ti spodelam edna tajna:-"deneska i jas go pochestiv protestot so moeto prisustvo tamu"... ...a i samo slushaj koja pesna im ja peev na participantite na toj sobir, a be site bez komentar gi ostaiv, pukna lugjeto od nostalgija, solzi mnogu imashe .... Kad pogledam nase more nase reke, nase gore svu lepotu gde sam rodjena i sve sto bi reci znala u srcu sam zapisala zivela Jugoslavija Zemljo mira, zemljo Tita zemljo hrabra, ponosita sirom sveta o tebi se zna volimo te nasa mati necemo te nikom dati zivela Jugoslavija Tu je rodjen marsal Tito nase ime ponosito k'o heroja ceo svet ga zna blago zemlji sto ga ima pamtice se vekovima zivela Jugoslavija ...a i na kraj dodadov, "MRSH NATO,NE NI TREBASH, - NIE KE GO "REVIVE"-me JUGOSLAVIJA... Изменето од AlbanianGirl - 04.Април.2009 во 20:20 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vistina koja e znaeme ....... se ona sto mislime deka go znaeme e samo dobro servirana nevistina da izgleda kako vistina ...... daleku sme od vistinskata VISTINA
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm...ne se soglasuvam so tebe ...ova tvoja teza e validna samo dokolku se raboti za mozok koj shto ne razmisluva SAM, tuku ostava DRUGI da mislat mesto nego...
....onoj koj shto e GOSPODAR NA SVOJOT UM, toj kolku tolku, barem ke postigne da go pochuvstvuva MIRISOT NA VISTINATA... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |