|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 26> |
Автор | |
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MISLI NA MENE I KE ZASPIES ODMA |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka treba da go pravi sprotivnoto...za da zaspie!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas koga mislam na nekoja epa bas togas nemozam da zaspijam |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За меѓусебни муабети користете ЛП.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..taka e!....od mnogu muabetenja, covek ne moze da zaspie na raat..!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма спијам како ТОП..........
|
|
МИР со сите
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imat nekoi sto spijat
imat nekoi sto ne mozat da spijat sto e pricinata zs da ne mojme da spieme???! pa da vi odgovoram nekoi od mislenje na nekoj drug nemojt da spiet nekoj od stres i glavobolki nekoj od grip nekoj od kafinja nekoj od poluduvanje nekoj od zurki nekoj od filmovi nekoj od serii e sega da se znajt edno nesto iako sto velime deka ne spieme ,fakticki spijeme ama ne navreme... dur da spieme vo 10 satot navecer, nie legnuvame vo sabajle 5 da spieme spieme i dur da se razbudime vo 8 ,nie se rezbudvime vo 2... toa e prava vistina nie spieme ama ne navreme Изменето од criminal-F - 04.Април.2009 во 00:25 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега не ми се спие
ама јасно ми е дека утре сабајле ќе паѓам, како круша Изменето од mrzla - 04.Април.2009 во 02:31 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
offff nlaze vas barem spiete na vecer... jas veke 2 ndeli navecer ne mozam da zaspijam....
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj kje zaspijam so kje zaspijam..tuku so se budam so petlite, vo 4/5????
..more, i so pocnav bezobrazno da sonuvam...aj spij normalno posle, da te vidam???? Изменето од Kali - 08.Април.2009 во 13:53 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам додека не си легнам...
После одма заспивам |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш се зачудив што бараш ти на тема “Не можам да спијам“? |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да видам...да знам... да се чудам
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе... и јас им се чудам... не можеле да спијат...
Кој има проблем со спиење, да ми ги причува ќерките на 2-3 дена?... |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |