|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakvi prijateli retki se mnooogu retki... denes sekoj gleda da ti zabie noz v grb....
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i se prijateli...oti se retki....ostanatoto se poznanici.
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si..... |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tate e sekogas vo pravo!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehehehehehehe
|
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma kakti prijatel najubo e da si single sepak sami se ragjame sami si umirame zarem nekoj prijatel no pomognuva na toa
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку песимистичко гледање на животот........Ти бе мило да не си нешто во проблеми????? Па животот е убав...........(со пријатели.... ) |
||
МИР со сите
|
||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moi prijatelju
na pasu rosnu pasu, u krdo mi u zagrljaj skocu dlge mi noche krasu. Moi su prijatelju na cetiri noge vesela bicha, iz ruku mi travu pase, vodicu iz vanglu piju od groma i snjega u postelju se moju kriju. |
||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam neprijateli ,barem ne -zivi !
|
||
You live only ONCE!
|
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha pa da velam deka sum sebicna inace zivotot e super prijateli imam ama so gi imam kupeno kako prijatel demek da izlegvam vcarsija so prijateli ;) fakticki nikomu nisto zato ta zivotot e super ama so prijateli samo sorabotka a da ti vrsat nekoja rabota bez ocekuvanje ne nemat nekoj so bi go pravil toa Изменето од criminal-F - 04.Април.2009 во 19:29 |
||
milata jas
Сениор Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam neprijateli ili pak neznam deka mi se neprijateli
|
||
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еднакво [:D/]
|
||
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лесно се заработуват неприjатели.
приjателите тешко се сочуват. сочуваj себе си. надценуваj приjателите и не подценуваj неприjателите. |
||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site mi se prijateli a seuste ne sum sigurna dali nemam neprijateli ili ednostavno ne gi percipiram
|
||
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |