IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 13:56
ma kakvi prijateli retki se mnooogu retki... denes sekoj gleda da ti zabie noz v grb....
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 13:57
zatoa i se prijateli...oti se retki....ostanatoto se poznanici.
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:00
Originally posted by nelson nelson напиша:

zatoa i se prijateli...oti se retki....ostanatoto se poznanici.

vo pravo si.....
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:01
tate e sekogas vo pravo!голема%20насмевка
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 14:07
ehehehehehehe
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 17:28
ma kakti prijatel najubo e da si single sepak sami se ragjame sami si umirame zarem nekoj prijatel no pomognuva na toa
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 21:12
Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

ma kakti prijatel najubo e da si single sepak sami se ragjame sami si umirame zarem nekoj prijatel no pomognuva na toa

Колку песимистичко гледање на животот........Ти бе мило да не си нешто во проблеми?????

Па животот е убав...........(со пријатели.... )
МИР со сите
Кон врв
Stojadin Lord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Stojadin Lord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 21:30
Moi prijatelju
na pasu rosnu pasu,
u krdo mi u zagrljaj skocu
dlge mi noche krasu.

Moi su prijatelju
na cetiri noge vesela bicha,
iz ruku mi travu pase,
vodicu iz vanglu piju
od groma i snjega
u postelju se moju kriju.

u mojoj kozi najbolje disem....
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 21:34
nemam neprijateli ,barem ne -zivi !намигнување
You live only ONCE!
Кон врв
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 00:12
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

Колку песимистичко гледање на животот........Ти бе мило да не си нешто во проблеми?????

Па животот е убав...........(со пријатели.... )

hahaha pa da velam deka sum sebicna inace zivotot e super prijateli imam ama so gi imam kupeno kako prijatel demek da izlegvam vcarsija so prijateli ;) fakticki nikomu nisto zato ta zivotot e super ama so prijateli samo sorabotka a da ti vrsat nekoja rabota bez ocekuvanje ne nemat nekoj so bi go pravil toa

Изменето од criminal-F - 04.Април.2009 во 19:29
Кон врв
milata jas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Преселница

Регистриран: 05.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milata jas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 11:25
nemam neprijateli ili pak neznam deka mi se neprijateli
Кон врв
RobberT Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Април.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RobberT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:18
еднакво [:D/]
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:28
лесно се заработуват неприjатели.
приjателите тешко се сочуват.
сочуваj себе си.
надценуваj приjателите и не подценуваj неприjателите.

Кон врв
hermiona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 564
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hermiona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2009 во 13:28
site mi se prijateli a seuste ne sum sigurna dali nemam neprijateli ili ednostavno ne gi percipiram
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.