|
Кој изневерува повеќе МАЖИТЕ или ЖЕНИТЕ?? |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima edna izreka ne znam dali e tocno vaka:
-Ako napravis nesto ednas, ne znaci deka ke go povtoris toa. No ako go napravis dva pati, sigurno ke go napravis tret pat. -Ili po naski nekako toa bi doslo: od ednas peder ne se stanuva. |
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska toa e samo moe mislenje ne znaci deka sum vo pravo Изменето од bounty_hunter - 03.Април.2009 во 00:12 |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpolno vo pravo... sekoj ima pravo na svoe mislenje...
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe jas pravoto na negovoto mislenje ne go osporuvam, ama ne rabzrav sto mu e poentata zatoa prasav, da mi pojasni
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne jas ne sakam nikogo da navredam,,, komentirav na
nema vrska toa e samo moe mislenje ne znaci deka sum vo pravo postirano od bounty hunter |
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe epa znaesh vo 99% od slucaite koj cestat pijacki,koj cesti patuvanje ne znam kade (Palma De Mallorca neka bidi). Zenskite se umreni na leto da gi vozish na motor, vo kola i red drugi raboti...a toa se naplaka |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehhehehe eee ne se samo zenskite... eve ti na primer dali koga bi imal bogata zenska nema da ja koristis???? eve jas da....
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe mozebi ne znam...ako ima milioni zasto da ne. Problemot e sto nema takvi zenski. A vo prethodniot post praev muabet za izneveruvanje...ne za iskoristuvanje vo vrska. Изменето од bounty_hunter - 03.Април.2009 во 02:10 |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo sekoj slucaj sepak ne znam sto da kazam bi rekol kolku i zenskite tolku i mskite....
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zosto bas taka mislis???? kako nema takvi znski... eee rat kolku se samo so mnooogu se stegnati vo dzebovite.... |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По барање на авторот на темата ,еве и една мала анкета
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
соодветен одговор нема. потребна е анкета...но јас мислам дека карактерот не се дели на машки и на женски....туку на поцврст, послаб, двоумење и сл. така да не се анкетирам.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se e do opaŠkata
|
||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tak normalno |
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |